Deze modellen (systemen) zijn er om mensen te ondersteunen, zodat ze niets vergeten en niet hoeven na te denken over simpele dingen. AFAS wil daaraan toevoegen dat een standaard ook de kwaliteit consistent houdt, de efficiency vergroot en voor continuïteit zorgt. Daarom zie je standaarden overal terugkomen.

Waarom een AFAS maatwerk koppeling?

Een mooie gedachte gang van AFAS, echter merken wij dat dit niet altijd de realiteit is. Er ontstaan namelijk situatie waardoor organisatie niet alleen maar binnen de standaarden van AFAS kunnen werken. 

Stel: AFAS wordt als softwarepakket ingezet bij een werkmaatschappij. Deze werkmaatschappij moet rapporteren aan haar holding die een andere softwarepakket gebruikt. Een systeem die niet automatisch communiceert met AFAS.

Of: Een werkmaatschappij begeeft zich een bepaalde niche markt, waarvoor specifieke software is ontwikkeld. Er dient wel een goede integratie te zijn met AFAS voor bijvoorbeeld; financiële-, HRM-, of CRM-data.

De hierboven genoemde situaties zijn erg cruciaal voor organisaties. Wij krijgen daarom vaak de vraag om mee te denken in het automatiseren/ standaardiseren van processen.

De voordelen van het automatiseren/ standaardiseren via een AFAS maatwerk koppelingen.

  • Verhoog de kwaliteit en consistentie; 
  • Verhoog de efficiëntie; 
  • Bespaar tijd; 
  • Voorkom fouten;

Welke AFAS maatwerk oplossingen zijn er?

Begeef jij je binnen een organisatie die naast AFAS andere systemen gebruik, zoals bijvoorbeeld; SAP, Oracle, Microsoft Dynamics,  Infor, ECI Solutions, IFS, Salesforce, ServiceNow? En heb je de wens om deze systemen met elkaar te laten communiceren?

Neem eens contact met ons op! Misschien hebben wij de we de koppeling als standaard op de plank liggen.

Geen bestaande AFAS maatwerk oplossing?

Staat jouw gewenste koppeling hier niet tussen? Geen probleem!
Wij als Gladior hebben namelijk veel ervaring met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe oplossingen. 

Onze data analisten zijn in staat de volledige architectuur van systemen in kaart te brengen, en overzicht aan te brengen in de verschillende informatiestromen. 

Daag ons gerust uit! Wij denken ieder geval graag mee in een gepaste oplossing!

AFAS-Geregistreerde-Koppelingen

Afbeelding: Gladior is een geregistreerd koppelpartner van AFAS.