Wat LinkedIn kan doen voor jouw organisatie

LinkedIn is hét zakelijke social media platform waar jij jouw potentiële zakelijke klanten kunt bereiken. LinkedIn heeft In Nederland de 4 miljoen actieve gebruikers gepasseerd. Hiermee heeft Nederland de hoogste penetratiegraad ter wereld.

Er zijn diverse mogelijkheden om de kennis en kunde van jouw organisatie of dienst kenbaar te maken. Je kunt updates delen vanuit jouw bedrijfspagina of gaan bloggen op LinkedIn Pulse en ook LinkedIn messaging wordt steeds meer gebruikt. De advertentie targeting op LinkedIn kan op diverse manieren worden ingezet, zoals op branche, grootte van organisaties, senioriteit van functies en specifiek op bedrijven. Dit maakt LinkedIn uniek in zijn soort.

Sinds 2017 biedt LinkedIn ook mogelijkheden voor het bereiken van mensen die op jouw website zijn geweest en zijn er opties toegevoegd voor matched audiences. Met deze laatste functies kun je zelf samengestelde lijsten van personen of bedrijven gebruiken om jouw boodschap op te targeten.

Het is belangrijk vooraf te bespreken wat jouw doel is met LinkedIn adverteren. Op basis hiervan bepalen we samen de inzet van middelen. Wil je meer naamsbekendheid, verkeer naar jouw website, leads genereren of meer volgers van jouw bedrijfspagina? Op basis van jouw doelstelling gaan wij aan de slag!

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Samen bepalen we de doelstelling voor de LinkedIn campagne en adviseren wij hoe jij deze kan behalen. Wij gaan de campagne opzetten en blijven deze actief monitoren gedurende de looptijd. We gaan natuurlijk verder dan alleen het opzetten van de LinkedIn campagne en zorgen er ook voor dat deze goed meetbaar wordt gemaakt. Meten is immers weten en daar draait het allemaal om in de wereld van online marketing.

Wat zijn de effecten van de campagne op de website? Worden de leads gegenereerd? Stijgt het aantal volgers? Op basis van deze actieve monitoring, sturen wij de campagnes bij. Ook testen we diverse advertenties om te ondervinden welke het beste scoort, zodat we zeker weten dat de boodschap op de juiste manier overkomt bij jouw doelgroep.

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden:

  • Bereik doelgroepen op basis van locatie, branche, LinkedIn groepen, functie of bedrijfsnaam
  • Bereik doelgroepen op basis van jouw eigen lijsten met personen of bedrijven
  • Bereik mensen die ook jouw website hebben bezocht. Bijvoorbeeld voor een bekeken dienst of een specifiek product.
  • Maak gebruik van lead ads, waarbij ontvangers van jouw boodschap gelijk een (vooringevuld) formulier kunnen gebruiken op LinkedIn

Voor meer naamsbekendheid, traffic en leads kun je dus goed gebruik maken van LinkedIn. De mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken wij graag!

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!