Optimizing

Data gedreven optimaliseren van de bezoekersstroom binnen de Get en de Grow funnel door personalisatie, conversie optimalisatie en de optimalisatie van het platform voor zoekmachines.

Het platform staat maar de vaag is hoe efficiënt is deze? Is het logisch om meer verkeer naar het platform te sturen of eerst aan de slag de gaan met optimalisatie?

Op basis van data- analyse kijkt Gladior naar de effectiviteit van de marketing funnel. Van hieruit gaan wij aan de slag met optimalisatie, bijvoorbeeld door meer data-gedrevenheid toe te passen. Het toepassen van data zorgt voor verhoging van relantie binnen de marketing funnel en kan tevens zorgen voor het behalen van efficiëntie slagen. Met als doel een stijging in de performance.

Conversie optimalisatie

Zo efficiënt én effectief mogelijk websitebezoekers leiden naar een conversie.

Gladior Assistant, onze chatbot

De Gladior Assistant is een maatwerk oplossing, waarmee je een unieke en onderscheidende tool in handen hebt. De assistant is een perfecte aanvulling zijn op het lead- of salesproces.

Online personalisatie

De juiste boodschap, op het juiste moment, voor de juiste persoon, overal. Bekijk hier de mogelijkheden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Goed gevonden worden wanneer mensen naar jouw product of dienst op zoek zijn? Zoekmachine optimalisatie is hier de oplossing voor!

Vraag meer informatie aan