Wat Real Time Bidding kan doen voor jouw organisatie

Je wil jouw boodschap overbrengen bij jouw doelgroep door middel van display advertising. Je wil jouw doelgroep bereiken op het juiste moment, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap. Hierin biedt de inzet van Real Time Bidding de perfecte kansen en mogelijkheden.

Of het nu gaat om het vergroten van de naamsbekendheid, het trekken van bezoekers naar jouw website of het verkopen van jouw diensten. Door de inzet van Real Time Bidding kopen we geautomatiseerd media in op de doelgroep die je wil bereiken. Dit kan via standaard IAB formaten, maar ook met dynamische rich media uitingen zoals billboards.

Deze worden automatisch ingekocht op de grote Ad Exchanges en op de premium titels. Op basis van de doelstellingen wordt de campagne voortdurend geoptimaliseerd, zodat jouw advertentiebudget effectief wordt ingezet.

Wat Gladior voor jou kan betekenen

De basis begint bij het formuleren van een heldere doelstelling en het omschrijven van de doelgroep die je wil bereiken. Met deze input zal een plan opgesteld worden hoe we de display campagne gaan inzetten. Welke boodschap moet uitgedragen worden, waar gaan we de banners plaatsen en welk budget is hiervoor nodig.

Om de campagne succesvol te maken werken we proactief met je samen om onze kennis van online display te combineren met jouw kennis van jouw business.

Door de campagnes doorlopend te monitoren, dragen wij aanbevelingen aan om deze te optimaliseren op basis van creatie, plaatsingen en doelgroep. Presteert een specifiek kanaal, advertentieformaat beter/slechter dan verwacht, dan zal deze door onze display specialisten bijgestuurd worden.