Wat Twitter kan doen voor jouw organisatie

Twitter is een platform waar gebruikers snel berichten uit kunnen wisselen met anderen. Het is een sociaal netwerk met ‘volgers’ die jouw berichten te zien krijgen. Door het vluchtige karakter van het medium (een tweet mag zo’n 140 karakters bevatten) is Twitter het beste kanaal om snel informatie te verkrijgen. Dat kan zijn tijdens werk, onderweg of tijdens een evenement. Daardoor is het een ideaal kanaal voor organisaties met zakelijke klanten: bereik mensen op basis van geslacht, interesses, locatie of zoekwoorden. Wil jij met jouw boodschap alleen mannen bereiken, met interesse voor marketing, die tweeten over de #superbowl? Dat kan!

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Samen met jou gaan we aan de slag om de ideale doelgroepen voor jouw onderneming te definiëren. Daarna matchen we elk van deze doelgroepen aan een geschikte boodschap. We denken met je mee over geschikte content om te maken en te delen. Wanneer jouw volgersbasis klein is, kunnen we deze ook extra promoten door de inzet van Twitter Advertising.

We selecteren zorgvuldig de doelgroep, zodat we de optimale resultaten halen uit jouw marketingbudget. Uiteraard maken we niet alleen inzichtelijk hoe mensen geïnteracteerd hebben met jouw Tweet, maar ook wat ze op jouw website bekeken en gedaan hebben. Ook sluiten we naadloos de contentkalender van verschillende sociale media op elkaar aan.

Bereik TV Kijkers, Festival gangers of sportfans op Twitter

Twitter is in Nederland nog steeds springlevend met meer dan 2 miljoen actieve gebruikers. Met name rondom events en TV programma’s is Twitter niet meer weg te denken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan voetbalwedstrijden, festivals, Boer zoekt vrouw of Heel Holland bakt. Komen interesses of demografische onderdelen van jouw doelgroep overeen met dit soort gebeurtenissen? Met Twitter adverteer je bijvoorbeeld direct bij doelgroepen die bepaalde TV programma’s bekijken of die bepaalde hashtags gebruiken.

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!