Selectie van voorbeelden

Wensink

AFAS InSite

Voor Wensink hebben we de InSite structuur en uitstraling opnieuw onder de loep genomen. Hierdoor worden alle functionaliteiten optimaal gebruikt en worden de gebruikers nog meer gemotiveerd om dit mooie portaal te gebruiken!
WensinkAFAS InSite case
Dragintra

Wordpress Website

De website visualiseert de nieuwe missie en corporate identiteit van Dragintra. De missie van Dragintra is om van wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement de succesfactor van uw bedrijf te maken. Nu en in de toekomst.
DragintraWordpress Website case
Tuinchamp

Magento webshop

Met het tuinseizoen in aankomst is TuinChamp helemaal klaar om te gaan rocken! De restyle visualiseert duidelijk de missie en corporate identiteit van TuinChamp én is natuurlijk conversie optimaal ingericht.
TuinchampMagento webshop case
Stichting LVO

AFAS OutSite Werkenbij

Stichting LVO is een scholengemeenschap bestaande uit 31 locaties. Gladior heeft mogen helpen bij het realiseren van een goedwerkende vacature-site met een prachtig ontwerp.
Stichting LVOAFAS OutSite Werkenbij case
InSus

Magento webshop, WordPress content

InSus is in november 2022 volledig van start gegaan met het leveren van circulaire PIR isolatiematerialen. Tijd voor vernieuwing van het digitale landschap en E-commerce omgeving!
InSusMagento webshop, WordPress content case
AVINTER

Webshop

Een gloednieuwe webshop voor AVINTER Gladior heeft achter de schermen hard gewerkt om een webshop te realiseren die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook aansluit bij de kernwaarden van AVINTER: snelheid, flexibiliteit en expertise.
AVINTERWebshop case
Dennissen Schilderwerken

Wordpress

Sinds 1991 staat Dennissen Schilderwerken, onderhoud en glaszetter bekend om hoogwaardige dienstverlening.
Dennissen SchilderwerkenWordpress case
ZLTO

AFAS OutSite Werkenbij website

De boerenbelangenbehartigers van ZLTO werken iedere dag aan de toekomst van boeren en tuinders. Wij van Gladior aan digitale vraagstukken van organisaties. Een perfecte combinatie voor een optimale werkenbij omgeving.
ZLTOAFAS OutSite Werkenbij website case
ARAG

AFAS InSite

ARAG, (ja dat gele logo wat je altijd ziet op de shirtjes van de eredivisie scheidsrechters) is een organisatie op het gebied van rechtsbijstand. Zij helpen mensen met juridische problemen, wij hun met het vormgeven van hun intranet.
ARAGAFAS InSite case
CBG

AFAS InSite

Voor het CBG heeft Gladior een InSite omgeving ontwikkeld, met deze omgeving kunnen er intern vraagstukken behandeld worden. Van nieuwe aanvragen, tot spoedaanvragen en openstaande taken. Alles kan snel en effectief behandeld worden met de door Gladior ontwikkelde AFAS InSite.
CBGAFAS InSite case
SAA

AFAS OutSite Werken bij

SAA is sinds 1982 een gevestigde naam in verzekeringen. Om de doorstroom en toestroom van sollicitanten te optimaliseren hebben wij, in combinatie met AFAS software, een werken bij website ontwikkeld voor SAA.
SAAAFAS OutSite Werken bij case
Ergotherapie

AFAS OutSite Ledenportaal

Voor Ergotherapie Nederland is een functioneel ledenportaal ontwikkeld. Op deze manier kunnen leden van de beroepsvereniging ergotherapeuten gemakkelijk nieuwe kennis vergaren, zich aanmelden voor cursussen of bijscholing volgen.
ErgotherapieAFAS OutSite Ledenportaal case
GGD Hollands Midden

AFAS OutSite website

GGD Hollands Midden, wilde één omgeving waar inwoners binnen hun regio zo goed, snel en toegankelijk mogelijk kunnen informeren. Op basis van data analyse hebben wij samen met hun de optimale indeling en navigatie bepaald.
GGD Hollands MiddenAFAS OutSite website case
NSDSK

OutSite

De NSDSK, de Nederlandse Stichting voor het Dove en Slechthorende Kind, biedt gespecialiseerde zorg voor gehoor- en spraakproblemen bij jonge kinderen en volwassenen.
NSDSKOutSite case
Jansen Chroom

WordPress website

Jansen Chroom is de specialist in het elektrochemisch aanbrengen van de meest uiteenlopende metaallagen op vrijwel elke metalen ondergrond. Van bulk-productie tot restauratie-werk in de zakelijke en particuliere markt.
Jansen ChroomWordPress website case
Oranje Consultancy

AFAS OutSite website

Oranje Consultancy heeft de ambitie om de zorg te ontzorgen. Om deze ambitie kracht bij te zetten heeft Gladior de volledige huisstijl opnieuw vormgegeven en is er een nieuwe website gerealiseerd in het AFAS OutSite platform.
Oranje ConsultancyAFAS OutSite website case
OSN

Magento webshop

OSN Nederland is een totaalleverancier voor print- en kantoorbenodigdheden. Gladior heeft een complete Magento webshop ontwikkeld, zodat zij met gemak online producten kunnen verkopen.
OSNMagento webshop case
Eyevinci

Lightspeed webshop

EyeVinci is de specialist voor jouw optiekzaak en optometriepraktijk. Een doelgroep met een oog voor detail. Samen met onze designer hebben wij gezocht naar een geschikt ontwerp. Zakelijk, maar ook sfeervol.
EyevinciLightspeed webshop case
Boeken van Wyzer

CCV Shop webshop

Boeken van Wyzer is een ontwikkelde CCV Shop voor leermateriaal van Wyzer. Met deze webshop kunnen er gemakkelijk materialen aangeschaft worden.
Boeken van WyzerCCV Shop webshop case
Het parkhuis

AFAS OutSite Werkenbij website

Het Parkhuis wilde op hun werkenbij laten zien dat werknemers daar met veel persoonlijke aandacht voor hun cliënten kunnen werken, maar ook dat er genoeg mogelijkheden zijn om door te groeien en je professioneel te ontwikkelen.
Het parkhuisAFAS OutSite Werkenbij website case
Aeves Interim Management

Restyling website

Gladior heeft in slechts een maand tijd een compleet redesign uitgevoerd voor AIM. Dit project omvatte een volledige herziening van zowel de visuele presentatie als de functionele aspecten van de AIM-website. Het redesign was gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring, het moderniseren van het design, en het optimaliseren van de site voor betere prestaties en hogere conversieratio’s.
Aeves Interim ManagementRestyling website case
Pedimarkt

CCV Shop webshop

Pedimarkt is er voor alle soorten voetproblemen. Via hun webshop spelen ze in op actuele problemen die bij veel mensen voorkomen. Voor het sporten of gewoon in het dagelijkse leven. Zij denken graag met je mee!
PedimarktCCV Shop webshop case
Wensink

AFAS OutSite Werken bij

Om iedere dag een stukje beter te worden, is de zoektocht naar talent altijd on-going. Om de werving van nieuwe medewerkers meer kracht bij te zetten, realiseerde Gladior de vernieuwde Werkenbij omgeving in OutSite van AFAS Software.
WensinkAFAS OutSite Werken bij case
Profi Kozijnen

Wordpress Website

Profi Kozijnen is specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren, dakkappelen, dakramen en gevelbekleding. Om de ambitie van Profi kracht bij te zetten heeft Gladior de nieuwe digitale platformen opnieuw vormgegeven.
Profi KozijnenWordpress Website case
Certicon

AFAS OutSite website

De pay-off van Certicon is “Daar kan je wel op bouwen”. Met die gedachte werd de vernieuwde corporate site door Gladior ontworpen en gerealiseerd binnen de AFAS OutSite omgeving.
CerticonAFAS OutSite website case
ICT Specialist

Magento webshop met AFAS koppeling

ICT Specialist’s webshop, gekoppeld aan AFAS-software, groeide van 500 naar 250.000 producten met naadloze integratie. Een langdurig project waar de samenwerking nu ook is uitgebreid naar verschillende marketing activiteiten.
ICT SpecialistMagento webshop met AFAS koppeling case
Koninklijke NLR

AFAS OutSite Werken bij

De Koninklijke Nederlandse lucht- en ruimtevaartcentrum maakt lucht- en ruimtevaart duurzamer, veiliger, efficiënter en effectiever. Om dit kracht bij te zetten én alle vacature en sollicitatie processen tevens te koppelen met AFAS Software, hebben wij geholpen bij de realisatie van de nieuwe website.
Koninklijke NLRAFAS OutSite Werken bij case
Holland Nautic

Magento webshop

Holland NauticMagento webshop case
Aeves Interim Management

Corporate Site

Met trots presenteren we vijf volledig herontworpen corporate websites, twee werkenbij omgevingen en twee inlogportalen. Negen portalen, uniek en toch uniform. Snel, intuïtief en geïntegreerd met de bedrijfssoftware (AFAS Software) van Aeves Groep. Zo kan Aeves Groep rocken, en de eindgebruiker Rollen.
Aeves Interim ManagementCorporate Site case
Waterweg Wonen

AFAS OutSite Werkenbij website

Gladior ontwikkelde de werken bij website voor Waterweg Wonen in AFAS OutSite. Een functionele en effectieve oplossing om talent aan te trekken.
Waterweg WonenAFAS OutSite Werkenbij website case
Rio Cosmetics

AFAS met Magento-webshopkoppeling

Een AFAS met Magento-webshopkoppeling voor Rio Cosmetics. De systeemkoppeling in AFAS maakt efficiënte aanpassingen mogelijk via één prijslijst, vereenvoudigt debiteurenbeheer en automatiseert gegevensgeneratie voor een gestroomlijnd proces.
Rio CosmeticsAFAS met Magento-webshopkoppeling  case
Scala Health

Magento webshop met AFAS koppeling

Wij hebben voor TS Health de koppeling van Magento naar AFAS gerealiseerd voor de website van Scala Health.
Scala HealthMagento webshop met AFAS koppeling case
NL digital

AFAS OutSite ledenportaal

NLdigital, een digitale implementatie van een rebranding. Geïntegreerd met een AFAS Profit, biedt NLdigital een oplossing om te communiceren met 75.000 IT organisaties in Nederland.
NL digitalAFAS OutSite ledenportaal case
Ontplooj

InSite styling

Gladior heeft de InSite-omgeving voor Ontplooi ontworpen en opgezet, waardoor een praktische online ruimte is ontstaan die goed aansluit bij de huisstijl van Ontplooi.
OntploojInSite styling case
Hardware

Magento webshop

HardwareMagento webshop case
Eye-Med

Magento webshop

Gladior heeft voor Eye-Med een professionele website gerealiseerd, waarbij Magento en AFAS naadloos zijn geïntegreerd. Het project omvatte ook doordacht designwerk, wat resulteerde in een hoogwaardige en goed functionerende website.
Eye-MedMagento webshop case
Status Finance

AFAS OutSite klantportaal

Status FinanceAFAS OutSite klantportaal case
Usva (Rijksuniversiteit Groningen)

AFAS Cursusmanagement (SURFconext SSO en betaalkoppeling)

Voor het Usva is een OutSite gerealiseerd voor theater, workshops en cursussen. Op deze website kunnen cursisten zich gemakkelijk inschrijven. Deze website is gerealiseerd inclusief een SURFconext SSO en betaalkoppeling.
Usva (Rijksuniversiteit Groningen)AFAS Cursusmanagement (SURFconext SSO en betaalkoppeling) case
Jaarbeurs

AFAS OutSite Werkenbij website

“Geef je ambitie de ruimte” is slogan van Jaarbeurs Utrecht. Ook wij hebben tijdens dit project onze ambitie de ruimte gegeven om met deze Werkenbij website als resultaat te komen.  
JaarbeursAFAS OutSite Werkenbij website case
Nibud

Magento webshop

Naast informatie en advies over geld, biedt het Nibud hier ook handige hulpmiddelen bij. Wij hebben de eer gekregen om een webwinkel te realiseren gekoppeld aan AFAS. Functioneel en onderhoudsvriendelijk!
NibudMagento webshop case
Slingeland

AFAS OutSite Werkenbij website

Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem heeft veel te bieden als werkgever en opleidingsorganisatie. Na een re-design van Slingeland.nl, mochten wij de Werken bij omgeving in hetzelfde jasje hijsen.
SlingelandAFAS OutSite Werkenbij website case
Scheuten

Werkenbij website

In samenwerking met Scheuten Glas en Devani heeft Gladior iets nieuws neergezet: een frisse, nieuwe werkenbij website! Gemaakt in WordPress, gekoppeld met AFAS voor handige automatische vacature-updates. Sollicitanten? Die stromen nu direct binnen via OutSite formulieren en belanden in de nieuwe stijlvolle Sollicitantenportal. Snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk.
ScheutenWerkenbij website case
All4Trade

Magento webshop

Gladior heeft een langdurige samenwerking met All4Trade, waarbij we nieuwe landingspagina’s hebben gemaakt, koppelingen hebben gecreëerd en digitale marketing hebben geoptimaliseerd.
All4TradeMagento webshop case
Koninklijke Vezet

AFAS OutSite Werkenbij website

Solliciteren bij Vezet is nu nog eenvoudiger met het volledig door Gladior gerestylede Werkenbij platform. Het sollicitatieproces is door de integratie met AFAS volledig geautomatiseerd.
Koninklijke VezetAFAS OutSite Werkenbij website case
TS Health

AFAS InSite

TS Health Products streeft naar een gelukkig en gezond Nederland. Samen gingen wij de uitdaging aan om de AFAS InSite omgeving opnieuw vorm te geven. Met als doel om de gebruikers van AFAS InSite nog gelukkiger te maken.  
TS HealthAFAS InSite case
Register Belastingadviseur

Wordpress website

Een corporate site met geïntegreerde cursusmanagement en klantportaal. Een geheel kennisportaal voor alle leden van het RB.
Register BelastingadviseurWordpress website case
Norad

Webshop ontwikkeling

Gladior heeft een volledig nieuwe webshop ontwikkeld voor Norad. Dit project omvatte niet alleen de technische ontwikkeling van de webshop, maar ook het ontwerp ervan. Het design van de webshop is zo gemaakt dat het de identiteit van Norad weerspiegelt, met een gebruiksvriendelijke interface die zowel aantrekkelijk als functioneel is.
Norad Webshop ontwikkeling case
NBZ

Wordpress Website

Voor Nationale Beroepsopleidingen Zwemonderwijs heeft Gladior een nieuwe WordPress site ontwikkeld, inclusief een AFAS cursusintegratie.
NBZWordpress Website case
Skafit

CCV Shop webshop

Skafit denkt in oplossingen voor alledaagse problemen, zoals Hielspoor, Eczeem, etc. Via hun webshop brengen ze de bedachte oplossingen binnen handbereik van hun doelgroep. Samen staan we sterk!
SkafitCCV Shop webshop case
LSSA webshop

CCV Shop webshop

LSSA webshopCCV Shop webshop case
HIJN

Werkenbij website

Voor HIJN scholengroep heeft Gladior een werkenbij website ontwikkeld. Het werkenbij platform draait op AFAS Software. Omdat de site hand in hand werkt met AFAS, loopt alles op rolletjes. Sollicitaties poppen direct op in het AFAS systeem van HIJN. Is er een nieuwe sollicitatie? De persoon die de vacature heeft uitgezet krijgt meteen een seintje en kan een kijkje nemen.
HIJNWerkenbij website  case
JBR

Wordpress websites

Met trots presenteren wij vier herontworpen corporate websites voor JBR. Met een premium uitstraling als resultaat!
JBRWordpress websites case
International School Twente

WordPress website

Als band hebben we hard gewerkt aan de nieuwe website en uitstraling van International School twente. Op basis van data inzicht perfect afgestemd op de gewenste doelgroepen. Ook bij de custom-made logo’s.
International School TwenteWordPress website case
Mr. Fillet

Lightspeed webshop

Mr. Fillet, een ambachtelijke kipfileerder die de tussenhandel slacht. Wat een gaaf traject waarbij wij een merkstrategie, design en website hebben mogen bedenken/ realiseren. Cut The Middlemen.
Mr. FilletLightspeed webshop case
De Meerwaarde

AFAS Insite

Gladior creëerde een overzichtelijk intranet voor De Meerwaarde. Er staat een gestroomlijnde site, met heldere structuur en automatische waarschuwingen voor verouderde informatie. Het resultaat: een fris, gebruiksvriendelijk intranet dat docenten en medewerkers tijd bespaart en efficiëntie bevordert.
De MeerwaardeAFAS Insite case
AevesBenefit Werkenbij

Werkenbij site

Met trots presenteren we vijf volledig herontworpen corporate websites, twee werkenbij omgevingen en twee inlogportalen. Negen portalen, uniek en toch uniform. Snel, intuïtief en geïntegreerd met de bedrijfssoftware (AFAS Software) van Aeves Groep. Zo kan Aeves Groep rocken, en de eindgebruiker Rollen.
AevesBenefit WerkenbijWerkenbij site case
NOAB

Wordpress en OutSite

NOAB begeleidt kantoren naar een toekomstproof businessmodel waarbij het ontzorgen, begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat.
NOABWordpress en OutSite case
ICS groep

Werkenbij ICS groep

Samen elke dag beter! Een werken bij site gekoppeld aan AFAS zorgt voor een gestroomlijnde sollicitatie-ervaring en procesverbetering.
ICS groepWerkenbij ICS groep case
Zaklamp.nl

Magento webshop

Trots zijn we dat Zaklamp.nl zijn doelgroep weet te bereiken, zelfs in donekere tijden. Deze Magento 2 webshop is gekoppeld met AFAS Profit en gedreven door Digital Marketing.
Zaklamp.nl Magento webshop case
Diamant Groep

AFAS InSite

Voor Diamant Groep hebben we de InSite omgeving geoptimaliseerd. Hierdoor zijn veel processen een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt waardoor InSite nog beter gebruikt kan worden.
Diamant GroepAFAS InSite case
Suurmond

Wordpress website

Suurmond is een organisatie die denkt in oplossingen en niet in producten. Wij van Gladior doen dit ook, en hebben samen met elkaar een nieuwe website ontwikkeld. Niet alleen informatief, maar ook lead genererend.
SuurmondWordpress website case
Wrangu

WordPress website

Wrangu.com is opnieuw ontworpen en op basis van data gestructureerd om bezoekers gemakkelijke toegang te bieden tot informatie over de diensten en oplossingen van Wrangu.
WranguWordPress website case
Bovemij

AFAS OutSite Werkenbij website

Bovemij is al 60 jaar de drijvende kracht achter de mobiliteitsbranche. Hoog tijd voor een goede werkenbij omgeving. Een omgeving in lijn met de corporate website, maar wel met de functionaliteiten van AFAS.
BovemijAFAS OutSite Werkenbij website case
Van Ameyde

WordPress website

Van Ameyde heeft haar rebranding en herstructurering van haar proposities gevierd met de lancering van een nieuwe corporate website in 10 talen, een merk portaal en een app voor het zoeken van specialisten! Geweldig samenspel!
Van AmeydeWordPress website case
Het Parkhuis

Wordpress website

Het Parkhuis streefde ernaar om als zorgorganisatie zowel warmte, gastvrijheid en betrokkenheid als professionele expertise uit te stralen op hun nieuwe website. Daarom hebben we ons gericht op een clean en aantrekkelijk design.
Het ParkhuisWordpress website case
Rijksuniversiteit Groningen - Talencentrum

AFAS OutSite Cursusportaal

Gladior heeft gezorgd voor standaardisatie van het cursusinschrijfsystemen, vereenvoudiging van administratie, ontwikkeling van een intuïtief ontwerp en koppelingen met andere universiteiten. Het resultaat: een functionerend systeem met meetbare groei in inschrijvingen en tevreden docenten.
Rijksuniversiteit Groningen - TalencentrumAFAS OutSite Cursusportaal case
Stichting H3O

AFAS InSite

Stichting H3O heeft meerdere christelijke kinderopvang en onderwijs locaties in Dordrecht. Diverse locaties en groot personeelsbestand. Door het herzien van hun InSite omgeving hebben ze hun personeel weer opnieuw weten te verbinden.
Stichting H3OAFAS InSite case
Hodes

AFAS OutSite website

Hodes Huisvesting is een voortrekker als het gaat om flexibel, duurzaam en betaalbaar huisvesten. Bijdragen aan betere huisvesting voor mens en aarde, elke dag weer!
HodesAFAS OutSite website case
Forque

AFAS InSite

Alle mogelijke functies heeft Forque binnen zijn eigen AFAS InSite omgeving geïntegreerd. Daarmee geven zij een goed voorbeeld van hetgeen dat mogelijk is voor bedrijven waar zij processen voor optimaliseren.
ForqueAFAS InSite case
Canonline

Magento webshop

Voor Canononline hebben wij een gave Magento 2 webshop mogen realiseren met uitgebreide integraties, zoals met AFAS Profit, SSO, OCI, CRO en Google Shopping! Een platform volledig geënt op conversie.
CanonlineMagento webshop case
Luttershandel

Magento webshop

Voor Lutters Handel (installatie-groothandel in Staal en RVS) hebben we een fris en modern redesign mogen realiseren. Met de nieuwe opzet en menustructuur is de webshop overzichtelijk en eigentijds.
LuttershandelMagento webshop case
Zonnehuisgroep Noord

AFAS InSite

Zonnehuisgroep Noord, een zorginstelling gevestigd in het hoge noorden. Een organisatie met veel werknemers, die goed van elkaar en de bewoners op de hoogte moeten blijven. Een intranet was hiervoor de perfecte oplossing!
Zonnehuisgroep NoordAFAS InSite case
VTC

AFAS OutSite website

VTC, de opleider voor verticaal transport. Wij hebben VTC geholpen bij de vormgeving, realisatie, maar ook de vindbaarheid van de website (AFAS OutSite). Snel, Kwalitatief & Flexibel!
VTCAFAS OutSite website case
Xpert Data

Magento webshop

Xpert Data levert hoogwaardige datacommunicatie- en netwerkproducten in de Benelux. Gladior heeft een professionele Magento webshop laten ontwikkelen, waarmee ze hun producten moeiteloos kunnen verkopen.
Xpert DataMagento webshop case
On site machining

AFAS Outsite

Gladior bouwde de AFAS OutSite omgeving voor Veltec Services. Een succesvolle implementatie voor de toonaangevende Europese industriële dienstverlener.
On site machiningAFAS Outsite case
Werkenbij STULZ benelux

AFAS OutSite Werkenbij website

Gladior creëerde een nieuwe werkenbij-site voor klimaatsysteemspecialist Stulz. Ze automatiseerden het sollicitatie- en onboardingproces in AFAS, integreerden het in de huisstijl van Stulz en kozen voor Facebook als wervingsplatform.
Werkenbij STULZ beneluxAFAS OutSite Werkenbij website case
Yoursole

CCV Shop webshop

Yourousle heeft een breed assortiment aan voetondersteuning. Zij zorgen ervoor dat mensen er niet alleen modieus, maar ook comfortabel bijlopen. Met hun overzichtelijk webshop brengen ze hun producten nog dichter bij hun doelgroep.
YoursoleCCV Shop webshop case
Wastoren

CCV Shop webshop

WastorenCCV Shop webshop case
Wyzer

WordPress website

Wyzer: Ter ondersteuning van de rebranding realiseerde wij de digitale platformen. Data op het gebied van opleidingen en vacatures wordt gevoed door koppelingen vanuit AFAS en Carerix naar WordPress.
WyzerWordPress website case
Aims Improve

AFAS OutSite website

Aims Improve is partner op het gebied van AFAS. Hun consultants helpen organisaties bij de inrichting van het systeem. Onze expertise ligt meer op het gebied van OutSite. Deze hebben we dan ook met succes voor ze gebouwd.
Aims ImproveAFAS OutSite website case
BachRESCUE

Magento webshop

Bach Rescue is een wereldwijd bekend voedingssupplement op basis van vijf originele Bach Bloesems.
BachRESCUEMagento webshop case
Blue Mountain

Magento webshop

Voor Blue Mountain hebben we deze sfeervolle Magento 2 webshop mogen realiseren zodat je nu ook kunt genieten van jouw favoriete Blue Mountain koffie @ home.
Blue MountainMagento webshop case
het NIC

Corporate Site

Met trots presenteren we vijf volledig herontworpen corporate websites, twee werkenbij omgevingen en twee inlogportalen. Negen portalen, uniek en toch uniform. Snel, intuïtief en geïntegreerd met de bedrijfssoftware (AFAS Software) van Aeves Groep. Zo kan Aeves Groep rocken, en de eindgebruiker Rollen.
het NICCorporate Site case
GGD Hollands Noorden

AFAS OutSite Werken bij website

De GGD Hollands Noorden zet zich in voor de gezondheid van alle inwoners van deze provincie. Om toestroom van nieuw personeel te bevorderen hebben wij een werken bij website ontwikkeld.
GGD Hollands NoordenAFAS OutSite Werken bij website case
Stayokay

AFAS InSite

Stakokay is een grote hotelketen in Nederland met ruim 20 locaties. Door het realiseren van een goed intranet wilden ze een uniforme en gecentreerde werkwijze creëren binnen hun grote personeelsbestand. Dit is gelukt!
StayokayAFAS InSite case
Bnext.nl

WordPress Werkenbij

Met trots delen we de lancering van de nieuwe werkenbij-WordPress omgeving voor Bnext, inclusief koppeling met AFAS Software. De nieuwe werkenbij omgeving biedt een efficiënte sollicitatie-ervaring, voor zowel sollicitanten als medewerkers van bnext.nl. Bovendien is het handmatig plaatsen van vacatures verleden tijd, want ze worden automatisch ingeladen vanuit AFAS.
Bnext.nlWordPress Werkenbij case
Yulius

AFAS OutSite Werkenbij website

Zie nu de nieuwe werkenbij met een nieuw sollicitantportal van Yulius! Het betreft een WordPress omgeving voor werving en selectie die geïntegreerd is met AFAS. Dankzij deze integratie kunnen zowel anonieme bezoekers als OutSite- en InSite-gebruikers eenvoudig door de nieuwe filters navigeren.
YuliusAFAS OutSite Werkenbij website case
Engineer

Dynamische vacature feed voor de maak industrie

Engineersonline.nl is een WordPress website gerealiseerd voor het gemakkelijk plaatsen en zoeken naar vactures in de de maak industrie. Overzichtelijk voor de werkgever en de (toekomstige) werknemer.
EngineerDynamische vacature feed voor de maak industrie  case
I-SEC

Data Dashboard

I-SEC, de kracht achter luchthavenbeveiliging, kwam in 2020 in de problemen na de overstap naar Google Workspace. De rapportages van AFAS pasten niet in Google Sheets, waardoor operationele processen verstoord raakten. Gladior stond paraat! Door dashboards te bouwen in Google Looker Studio kregen leidinggevenden in één oogopslag inzicht in essentiële data zoals verzuim en verlof.
I-SEC Data Dashboard case
Masterfire

Magento webshop

We zijn on fire na de release van deze webshop! Masterfire is de totaalleverancier voor BBQ en haard benodigdheden. Met de nieuwe webshop (B2B als B2C) wordt het nog makkelijker om er in de winter warmpjes bij te zitten.
MasterfireMagento webshop case
AevesBenefit

Corporate Site

Met trots presenteren we vijf volledig herontworpen corporate websites, twee werkenbij omgevingen en twee inlogportalen. Negen portalen, uniek en toch uniform. Snel, intuïtief en geïntegreerd met de bedrijfssoftware (AFAS Software) van Aeves Groep. Zo kan Aeves Groep rocken, en de eindgebruiker Rollen.
AevesBenefitCorporate Site case
Moccamaster

Magento Webshop

Mocca Masters; De lekkerste filterkoffie verdient de mooiste digitale uitingen. Op basis van een data-gedreven aanpak heeft Gladior de B2B en B2C Magento webshops gerealiseerd, met volledige AFAS integratie en in meerdere talen.
MoccamasterMagento Webshop case
GGD regio Utrecht

Werkenbij

We willen allemaal gezond zijn en gezond blijven. GGD regio Utrecht richt zich op het voorkomen van ziekte, het beschermen, bewaken en bevorderen van de publieke gezondheid en de leefomgeving van 1,3 miljoen inwoners in de regio Utrecht.
GGD regio UtrechtWerkenbij case
Gladior vacatures

AFAS OutSite vacatures

Natuurlijk heeft Gladior ook zijn eigen ‘werken-bij’ omgeving  ingericht. Hierbij is gebruik gemaakt van AFAS OutSite om vacatures en sollicitanten eenvoudig te koppelen aan Gladior’s interne AFAS-omgeving, waardoor het sollicitatieproces efficiënt en gestroomlijnd verloopt.
Gladior vacaturesAFAS OutSite vacatures case
Staff Capital

AFAS OutSite Werkenbij website

Bij staff capital werken ze elke dag samen aan slimme HR-tech oplossingen. Met een nieuwe employer branding strategie en de benodigde achterliggende workflows hebben Staff Capital en Gladior gezorgd voor geheel nieuwe beleving in een volledig nieuwe werkenbij omgeving.
Staff CapitalAFAS OutSite Werkenbij website case
Werken bij FNV

AFAS OutSite Werken bij website

Binnen de werkorganisatie van de FNV, waar Gladior deze werkenbij website voor heeft ontwikkeld, wordt gewerkt aan een eerlijke en rechtvaardige maatschappij.
Werken bij FNVAFAS OutSite Werken bij website case
Yamada-europe

Wordpress website

Gladior heeft in samenwerking met Yamada de informatieve website voor hun product, de double diaphragm pumps, ontwikkeld en ontworpen. Een sterke samenwerking die kwaliteitsresultaten heeft opgeleverd.
Yamada-europeWordpress website case
Truckland

AFAS OutSite Werken bij website

Gladior heeft de AFAS OutSite werken bij website ingericht voor Truckland. Er kunnen nu eenvoudig vacatures en sollicitanten beheert worden dankzij de koppeling met hun interne AFAS-omgeving.
TrucklandAFAS OutSite Werken bij website case
Wapen van Hengelo

Wordpress website

Gladior heeft onlangs een innovatieve WordPress-website ontwikkeld voor het Wapen van Hengelo. Deze nieuwe website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook een gebruiksvriendelijke navigatie, waardoor bezoekers moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken.  Met deze WordPress-website is het Wapen van Hengelo nu uitstekend uitgerust om hun online aanwezigheid te versterken en hun doelgroep effectiever te bereiken.
Wapen van HengeloWordpress website case