Geoptimaliseerd & geautomatiseerd recruitment proces in AFAS

AFAS werving & selectie (ATS)

Je gehele recruitmentproces in AFAS? Dat kan! Als AFAS partner helpt Gladior, op basis van data, met het optimaliseren van het recruitmentproces. Het vinden, volgen en beoordelen van de beste kandidaten inzichtelijk, met als belangrijkste einddoel: de juiste kandidaten aannemen.

Een krachtig Applicant Tracking System verandert de manier waarop je (nieuw) talent kunt aantrekken en beheren. Met geavanceerde en geautomatiseerde functies stroomlijnt het niet alleen het sollicitatieproces, maar verhoogt het ook de effectiviteit van de werving. Met een intuïtieve interface en geautomatiseerde taken maakt een sterk ATS het leven van recruiters eenvoudiger.

Vraag een demo aan
AFAS werving en selectie voorbeeld
AFAS werving en selectie voorbeeld

Werving en selectie: Recruitment software, eenvoudig te gebruiken en onderhouden in AFAS software.

 

 • Gebouwd met in standhouding van de standaard AFAS workflows; 
 • Automatisch vacatureteksten laten maken door AI, vervolgens wordt deze tekst automatisch op InSite geplaatst;
 • Maak gebruik van de best practice opzet, of customize naar eigen wens. 
 • Een geautomatiseerd pre- & onboarding proces binnen AFAS Software

Verspreid je vacatures vanuit InSite eenvoudig, organisch en met advertenties

Plaats je vacatures op de platformen van jouw keuze, zowel organisch als betaald, eenvoudig vanuit de vertrouwde AFAS InSite omgeving. Onze oplossing is gerealiseerd voor internationale platformen zoals Meta (Facebook, Instagram), Google en LinkedIn. Maar, ook geschikt voor de niche platformen voor jouw bedrijf (zoals bijvoorbeeld: Zorgselect, Engineersonline)

 • Makkelijk schaalbaar met nieuwe platformen: binnen jullie branche een specifiek platform wenselijk? Dan koppelen wij deze eenvoudig aan de oplossing;

 • Op- en afschalen van platformen en advertentiebudget kan eenvoudig vanuit AFAS InSite.

AFAS InSite voorbeeld

Werken bij website onderhouden vanuit AFAS

Behoefte aan een nieuwe collega? Vraag een vacature aan via InSite, laat AI een vacaturetekst plaatsen en onze oplossing plaatst deze automatisch op de werken bij website.

 • Aangevraagde vacature automatisch op de website: of je nu kiest voor het CMS AFAS OutSite, een bestaande website wilt koppelen of een custom website wenst. Alles kan met AFAS;

 • Updates- & Preboarding: tijdens het sollicitatieproces weet de sollicitant exact waar deze aan toe is door de een-op-een connectie met AFAS.

Dashboard of Teams-bericht: Inzicht die bij jullie organisatie past

10.000 organisaties maken gebruik van onze software om op elk moment van de dag te kunnen inzien wat de voortgang van hun inspanningen zijn.

 • Dashboard: Finetune best practice dashboard templates om te voldoen aan jullie informatie behoefte;

 • Richt naar wens berichten in Microsoft Teams in wanneer een sollicitant heeft gesolliciteerd.

Voorbeeld Dashboard
Service Side Tagging meeting voorbeeld
Service Side Tag Manager voorbeeld

Server Side Tagmanager X AFAS

Met de een-op-een de employee journey van je (potentiële) toekomstige collega’s door. Mis niet langer bezoekers door cookiemeldingen of ITP en krijg op een AVG-proof wijze inzicht in waar jullie kandidaten met jullie in contact treden.

 • Fingerprinting: bouw een uniek profiel op van de (potentiële) kandidaat en pas hierop de boodschap en inzichten aan;

 • Eigenaar van eigen data: jij bepaalt welke gegevens je wel en juist ook niet met de advertentieplatformen wil delen. Persoonlijke gegevens worden geanonimiseerd voordat ze naar Facebook, Indeed, Google etc. worden doorgezet.

Pre- & Onboarding binnen AFAS Software

Jullie organisatie heeft een kandidaat gevonden die je graag een contract wil aanbieden: gefeliciteerd! Met een paar klikken op de knop zet jij een contract klaar om digitaal te laten ondertekenen.

 • Vasthouden tot de eerste dag: de weken voorafgaand aan een nieuwe baan zijn spannend. Laat je nieuwe collega daarom in die periode alvast weten wat ze kunnen verwachten. Hoe laat moeten ze er zijn? Waar is de kantine? In een digitaal pre-boarding portaal kunnen ze dit eenvoudig inzien.

Securitas werving en selectie voorbeeld
Service Side Tagging meeting voorbeeld

ATS Cases

Neem contact op
Het Parkhuis werkenbij featured img
Wyzer featured img
Het betere beoordelen: zo gaat dat nu bij de UT featured img

Het betere beoordelen: zo gaat dat nu bij de UT

Lees meer >