Geoptimaliseerd & geautomatiseerd recruitment proces in AFAS

AFAS werving & selectie (ATS)

Je gehele recruitmentproces in AFAS? Dat kan! Als AFAS partner helpt Gladior, op basis van data, met het optimaliseren van het recruitmentproces. Het vinden, volgen en beoordelen van de beste kandidaten inzichtelijk, met als belangrijkste einddoel: de juiste kandidaten aannemen.

Een krachtig Applicant Tracking System verandert de manier waarop je (nieuw) talent kunt aantrekken en beheren. Met geavanceerde en geautomatiseerde functies stroomlijnt het niet alleen het sollicitatieproces, maar verhoogt het ook de effectiviteit van de werving. Met een intuïtieve interface en geautomatiseerde taken maakt een sterk ATS het leven van recruiters eenvoudiger.

Vraag een demo aan
AFAS werving en selectie voorbeeld
AFAS werving en selectie voorbeeld

Optimaal werven, beoordelen en onboarden

Recruitment makkelijker maken wordt werkelijkheid met functies op maat en een naadloze AFAS integratie. Automatisch vacatures verspreiden op de door jullie gekozen kanalen? AI-assistentie voor het realiseren van vacatureteksten? Gezamelijk nieuwe kandidaten beoordelen? Jullie vragen en het Gladior team staat klaar!

✓ Van sollicitatie tot eerste werkdag
Communiceren met kandidaten is nog nooit zo makkelijk geweest. Van beoordeling met standaard, of persoonlijke reacties naar contract en pre-boarding, met een naadloze AFAS integratie is dit allemaal mogelijk!

✓ Gestroomde workflows en gepersonaliseerde autorisatie met AFAS als basis
Doordat AFAS workflows en autorisaties de norm zijn, kun je elke betrokken collega toegang geven tot de bijpassende informatie en processen.

✓ Jullie ATS, dynamisch en up-to-date
Specifieke wensen? Dan kunnen wij deze inbouwen. Heeft een andere organisatie eerder om een gelijke functie gevraagd? Dan profiteren jullie hier ook van, zonder extra kosten. Sharing is caring!

✓ Gepersonaliseerd inzicht met aanpasbare wervingsdashboards
Van wervingcampagnes naar interne opvolging, jullie dashboards volledig aanpasbaar en naar eigen wens.

Verspreid je vacatures vanuit InSite eenvoudig, organisch en met advertenties

Automatisch vacatures verspreiden op platforms naar keuze, zowel organisch als betaald? Voor AFAS InSite hebben we een oplossing gerealiseerd waarmee jullie je vacatures op internationale platformen zoals Meta (Facebook en Instagram), Google en LinkedIn kunnen verspreiden. Deze functie is ook geschikt voor de niche platformen voor jullie sector (bijvoorbeeld: Zorgselect en Engineersonline).

  • Makkelijk schaalbaar: willen jullie een koppeling met een branche specifiek platform? Dan lossen wij dit eenvoudig voor jullie op. 

  • Op- en afschalen van platformen en advertentiebudget kan vanuit jullie AFAS InSite

AFAS InSite voorbeeld

Werken bij website onderhouden vanuit AFAS

Behoefte aan een nieuwe collega? Vraag een vacature aan via InSite, laat AI een vacaturetekst plaatsen en onze oplossing plaatst deze automatisch op de werken bij website.

  • Aangevraagde vacature automatisch op de website: of je nu kiest voor het CMS AFAS OutSite, een bestaande website wilt koppelen of een custom website wenst. Alles kan met AFAS;

  • Updates- & Preboarding: tijdens het sollicitatieproces weet de sollicitant exact waar deze aan toe is door de een-op-een connectie met AFAS.

Dashboard of Teams-bericht: Push notificaties die bij jullie organisatie passen

Meer dan 10.000 organisaties maken gebruik van onze software om overzicht te houden van hun inspanningen.

Finetune dashboard templates om te voldoen aan jullie informatiebehoefte

Richt notificaties in in Microsoft Teams of Outlook wanneer een sollicitant heeft gereageerd op een vacature.

Voorbeeld Dashboard
Service Side Tagging meeting voorbeeld
Service Side Tag Manager voorbeeld

Server Side Tagmanager X AFAS

Met de een-op-een de employee journey van je (potentiële) toekomstige collega’s door. Mis niet langer bezoekers door cookiemeldingen of ITP en krijg op een AVG-proof wijze inzicht in waar jullie kandidaten met jullie in contact treden.

✓ Fingerprinting: bouw een uniek profiel op van de (potentiële) kandidaat en pas hierop de boodschap en inzichten aan;

✓ Eigenaar van eigen data: jij bepaalt welke gegevens je wel en juist ook niet met de advertentieplatformen wil delen. Persoonlijke gegevens worden geanonimiseerd voordat ze naar Facebook, Indeed, Google etc. worden doorgezet.

Pre- & Onboarding binnen AFAS Software

Betrek nieuwe collega’s vanaf de eerste dag al bij de organisatie; 

Met één druk op de knop kan jullie nieuwe collega contractvoorstellen en arbeidsvoorwaarden digitaal ondertekenen;

Automatiseer het pre- en onboarding proces; De weken voorafgaand aan een nieuwe baan zijn meestal erg spannend, laat je nieuwe collega daarom alvast weten wat ze kunnen verwachten in de voorafgaande periode

Securitas werving en selectie voorbeeld
Service Side Tagging meeting voorbeeld

ATS Cases

Neem contact op
Het Parkhuis werkenbij featured img
Wyzer featured img
Het betere beoordelen: zo gaat dat nu bij de UT featured img

Het betere beoordelen: zo gaat dat nu bij de UT

Lees meer >