De Gladior Datalaag: onze hitmachine

Data. Dat is waar Gladior het verschil in maakt. Wie weet wat er gebeurt, maakt een betere strategie, betere producten en krijgt meer en trouwere klanten. Alles weten is helaas een brug te ver. Je kunt nooit precies weten wanneer een manager van een grote supermarktketen jouw website bezoekt, en welke pagina’s hij bekijkt. Toch?
Maak kennis met onze megahit: de Gladior Datalaag. Gladior beschikt over de meest complete bedrijvendatabase van Nederland. Wij hebben de data uit verschillende bronnen aan elkaar gekoppeld, en hebben zelf ook alle bedrijfswebsites geïndexeerd. Met meer dan 100 mogelijke datavelden beschikken wij over heel veel gegevens. Wij gebruiken geavanceerde technieken om websitebezoekers te identificeren aan de hand van deze gegevens, en ze een gezicht te geven. En dan weet je ineens wèl dat die supermarktketen geïnteresseerd is in jouw product.

Identificeer en personaliseer

Wat kun je hiermee? Je zou als salesafdeling contact kunnen opnemen en deze potentiële klant een gericht aanbod doen. Wij denken dat het slimmer kan. Je wilt deze prospect dat gerichte aanbod al doen terwijl hij jouw website bezoekt. Je wilt dat jouw website afbeeldingen toont uit de supermarktbranche. Teksten die aansluiten op zijn situatie. Voordelen benoemen die specifiek voor hem zijn. Referenties van andere klanten uit de branche. De contactgegevens tonen van Ilse, jouw accountmanager die alles weet van supermarkten. Wist je dat gepersonaliseerde call-to-actions leiden tot een stijging in respons van 42%?
Je wilt alleen relevante informatie tonen. Je wilt personaliseren.
En als hij of zijn collega’s op het internet zoeken naar de diensten die jij aanbiedt, wil je dat jouw advertenties de nummer 1-positie innemen. Een betere lead dan dit kun je niet krijgen, dus hier zet je vol op in. Met de Datalaag zorg je ervoor dat jouw advertenties eruit springen, omdat ze speciaal geschreven zijn voor supermarkten. En omdat deze advertenties niet aan andere branches getoond worden, betaal je niet voor irrelevante bezoekers. Je betaalt dus minder voor je leads en krijgt meer klanten.

Wat Gladior producers doen

Je kunt gebruik maken van onze instrumenten en zelf je hit componeren. Of je maakt gebruik van onze ‘opnamestudio’ en laat ons helpen bij het inrichten van je platform. Wij installeren dan de Gladior Datalaag op bijvoorbeeld jouw website. Daarna luisteren we naar wat er gebeurt. Als we genoeg gegevens hebben om een solide conclusie uit te trekken, maken wij een analyse voor je. Zonder een goede interpretatie zijn gegevens waardeloos, je moet wel weten hoe je data moet lezen. Onze experts maken een gedegen rapport en doen concrete aanbevelingen. Desgewenst implementeren wij deze aanbevelingen. Dat doen wij van techniek tot tekst, het enige dat jij nog hoeft te doen is achteroverleunen en genieten van de muziek.
De eerstvolgende keer dat die supermarktmanager weer op jouw website kijkt, weet hij meteen dat jouw product de perfecte oplossing voor hem is. Hij ziet letterlijk afbeeldingen van supermarkten, heeft direct de specifieke voordelen voor hem op een rij, leest dat de concurrent laaiend enthousiast is. Hij neemt contact op en krijgt direct Ilse aan de lijn, die hem een persoonlijk aanbod doet.
Klinkt goed!

Waarmee kunnen we jullie helpen?

We horen graag wat jullie uitdaging is. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op +31 (0)53 850 70 90.

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.

    Velden met een zijn verplicht om in te vullen.