Advertising

Data gedreven adverteren door gebruik van eigen doelgroep analyse software. Gladior brengt jouw doelgroep op basis van data in kaart en bepaald op basis van doelgroep analyse welke marketing kanalen de hoogste performance kunnen behalen.

Digital advertising is één van de meest efficiënte methodes om jouw merk op te bouwen en meer business te generen. Maar hoe weet je in welke digitale kanalen het beste geïnvesteerd kan worden?\ \ Op basis van eigen data- analyse tools wordt jouw doelgroep in kaart gebracht en wordt gekeken naar de huidige performance van de ingezette digital advertising kanalen. Om zo efficiënt mogelijk te adverteren maakt Gladior gebruik van doelgroep data die veelal binnen de marketing kanalen worden ingeladen om de relevantie zo hoog mogelijk te maken en geen onnodige budget te spenderen.

Veelgebruikte advertising mogelijkheden staan hieronder vermeld. Ook weten welke digital advertising mogelijkheden het beste kunnen bijdragen voor jouw situatie? Neem contact met ons op.

Feedmarketing

Feedmarketing is het geautomatiseerd doorzetten van je productdatabase in de vorm van een datafeed naar verschillende vergelijkingssites en marketplaces.

Display advertising

Speel met Display Advertising in op de behoefte van de doelgroep en creëer merkbekendheid. De juiste boodschap, op het juiste moment en de juiste plaats.

Zoekmachine marketing

Met zoekmachine marketing speel je beter in op de behoefte van jouw (potentiële) klanten. Is iemand op zoek naar jouw dienst of product? Dan moeten ze jouw website vinden!

Social Media marketing

Jouw doelgroep bereiken op dé plek waar online veel tijd wordt doorgebracht: Social Media. Op laagdrempelige wijze kan je een groot aantal mensen targeten via onder andere Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Real Time Bidding

Met de inzet van Real Time Bidding werk je aan het vergroten van naamsbekendheid onder een relevante doelgroep. Bovendien heb je doorlopend inzicht in de campagneresultaten.

Online marketing voor webshops

Het belang van online marketing voor webshops, omdat elke euro wat op moet leveren.

Vraag meer informatie aan