Eenvoudig data ontsluiten met de AFAS Connector voor Google Sheets

Service Side Tagging meeting voorbeeld

Iedere AFAS gebruiker heeft er wel eens mee te maken gehad. Je wilt data uit Profit exporteren naar een dashboard (zoals Datastudio en/of Power BI), een narrowcasting omgeving of als basis voor andere bewerkingen. Een eenvoudige oplossing is dan het handmatig uitvoeren van een export. Een storende en tijdrovende klus. Zeker als je op gezette tijden bepaalde data wilt presenteren. Bij Gladior bedachten we daar een oplossing voor: de AFAS Connector voor Google Sheets. De jongste telg binnen onze gecertificeerde AFAS koppelingen familie. Natuurlijk is deze koppeling gratis verkrijgbaar!

Hoe het werkt

Google biedt ontwikkelaars wereldwijd de mogelijkheid om add-ons te ontwikkelen voor onder andere Gmail, Google Docs en Google Sheets. Wij hebben bijvoorbeeld ook een Google gecertificeerde Facebook Insights connector voor Looker studio (voormalig Google Data Studio) en in de G Suite Marketplace van Google staat ook onze Marktplaats Admarkt koppeling.

Met de AFAS Connector voor Google Sheets van Gladior kun je geselecteerde data uit AFAS Profit automatisch in een Google Sheet krijgen. Precies op die momenten dat jij het wil. Je hoeft daardoor geen handmatige exports meer te draaien, maar enkel eenmalig de add-on in te stellen en aan te geven of je de data per uur, per dag, per week of per maand wil ophalen. Een stuk efficiënter. Geen gecompliceerde code, je data direct in Google Sheets en deze eenvoudig integreren in je dashboards, narrowcasting of andere bronnen.

De AFAS Connector voor Google Sheets is een gratis add-on die ontwikkeld is door Gladior en die wordt beheerd vanuit het account van de AFAS gebruiker zelf. De add-on draait niet op de servers van Gladior, maar is geheel in beheer van de AFAS gebruiker. Op deze manier zijn de gegevens in jouw Profit omgeving veilig. Gladior heeft geen toegang tot deze gegevens.

Join the band

Enthousiast geworden? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij je de download link gratis kunnen e-mailen. Een connectie met je Profit omgeving kan gemakkelijk gemaakt worden. Volg gewoon de instructies op je scherm. Heb je hulp nodig, neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 053-8507090. Gladior biedt een scala aan koppelingen voor webshopsnieuwsbrievencursus feedsvacature feeds et cetera. De kracht hierbij is dat alles vanuit AFAS wordt aangestuurd en alles geautomatiseerd wordt uitgeserveerd voor de relevante presentatie en communicatiekanalen.

 

Ons uitgangspunt: Data Driven Digital Marketing

Waarmee kunnen we jullie helpen?

We horen graag wat jullie uitdaging is. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op +31 (0)53 850 70 90.

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.

    Velden met een zijn verplicht om in te vullen.