Kennisdeling: samen werken aan het beste resultaat

We zitten in een dynamische markt en kennis opdoen en delen met collega’s en klanten is essentieel, want: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”

Bij Gladior komen we met regelmaat bij elkaar. Tijdens onze wekelijkse Bits en Bytes geven we vanuit verschillende disciplines binnen de organisatie onze visie op een bepaald thema. We beschikken over een afdeling:

 • Commercie
 • Consultancy
 • Web development
 • Data Solutions
 • Performance marketeers

Af en toe nemen klanten ook deel aan de bijeenkomsten of treden zij op als gastspreker om hun ervaringen en kennis met ons te delen. Ieder kwartaal staat een ander thema centraal. Dit kwartaal spraken we over conversie optimalisatie.

Hoe staan we ervoor?

Wanneer het gaat om de status van CRM-data van onze klanten zijn we -via onze data solutions- in staat om deze data te analyseren, te structureren en te verrijken. We geven antwoord op de vragen of de CRM-data actueel is, in welke branches goed gescoord wordt en waar nieuwe potentiële klanten aanwezig zijn. Daarnaast geven we inzicht in wie de (online) concurrenten zijn en wat zij doen.

Tevens zijn we binnen Gladior in staat een unieke data gedreven contentkalender aan te leveren, waarbij de eigen klantkalender als uitgangspunt wordt genomen. De eigen kalender wordt verrijkt met inhaakdagen, branche events en andere belangrijke data. We voeren eveneens proactief campagnemanagement (op basis van historische data) als blijkt dat een cursus een x aantal weken voor de start nog niet volgeboekt is. Zodra er weer fysieke beurzen mogen worden gehouden, is het van belang dat dit ook online zichtbaar is via bijvoorbeeld locatie targetting.
De uiteindelijke contentkalender kan binnen alle afdelingen van een organisatie bekeken worden via een Looker Studio dashboard waarop ook de resultaten en andere KPI’s worden gerapporteerd.

Content

Op het gebied van contentstrategie starten we bij nieuwe klanten altijd met het opstellen van een framework. Welke contentvormen raken de organisatie en hoe kunnen we onze klanten boeien en binden met contentvormen van waarde? Gladior werkt vanuit het principe van de drie C’s:

Consistentie
Context
Conversatie (niet allen zenden, maar ook ontvangen)

Website

Voor organisaties is het van groot belang inzicht te hebben in hoe bezoekers de bedrijfswebsite ervaren. Met behulp van heatmaps en sessie opnames kan een goed beeld gegeven worden van wat het webgedrag van bezoekers. Ook A/B testen spelen hierbij een rol. Dankzij Gladior is het testen heel simpel toe te passen zonder tussenkomst van een webbouwer. Ook kan gepersonaliseerde content getoond worden gebaseerd op het profiel van de bezoeker. Dit is mogelijk dankzij de Gladior Datalaag.

Samen aan de knoppen draaien

Meer weten over de onderwerpen die in deze kennissessies aan bod zijn gekomen? Of heb je interesse en wil je met ons van gedachten wisselen over bijvoorbeeld:

 • Digitaal groeien en versnellen
 • Dilemma’s en risico’s voor het realiseren van je doelstellingen

Waarmee kunnen we jullie helpen?

We horen graag wat jullie uitdaging is. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op +31 (0)53 850 70 90.

  Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.

  Velden met een zijn verplicht om in te vullen.