Kennis hebben, kennis delen

Kennis hebben, kennis delen

Hoor en wederhoor

De afgelopen jaren groeide Wyzer als kool, vertelt recruitment marketeer Lester Engelsman. “Toen ik vijf jaar geleden hier begon, werkten er iets van 400 à 500 collega’s bij onze opdrachtgevers, nu zitten we al op 1600. We zijn gespecialiseerd in het publieke domein. Een superboeiend vakgebied, dat voortdurend in beweging is – denk aan veranderende wetten en regels of de nieuwste inzichten in leiderschap. Alle specialistische kennis die we daarover in huis hebben willen we graag delen. Met onze eigen mensen, zodat die zich kunnen blijven ontwikkelen, maar ook ver daarbuiten.”

Maar hun website zoals die was, faciliteerde die wens nog niet. Op aanraden van een oud-collega kwamen ze bij Gladior uit. Want laten die nu ook dol zijn op het vergaren én delen van nieuwe kennis. Lester: “Wyzer en Gladior hebben hetzelfde DNA: een gezellige club vakidioten, die openstaan voor innovatie.” Klopt, zegt Mennart Huizinga, die als consultant aan het project verbonden is. “Aanvankelijk klopte Wyzer na een naamswijziging aan voor een nieuwe website, met daarbij ook een mooie kennis- en innovatiebank, maar gaandeweg groeide de vraag. Waar wij ruimte zagen voor ontwikkeling, stonden zij open voor onze suggesties. Bijvoorbeeld om AI in te zetten bij het schrijven van hun vacatures.”

Gladior heeft op elk onderdeel wel een specialist in huis. Daardoor weten ze niet alleen heel goed wat wij nodig hebben, maar ook wat er allemaal nog meer mogelijk is. Zij kunnen echt die verdiepingsslag voor ons maken.

- Lester Engelsman, recruitment marketeer

Gerelateerde cases

Samen pionieren: SEO op basis van AI featured img
Een Talencentrum in cijfer & beeld featured img
Webshop + Klantportaal featured img
Aeves Groep featured img