Werk je met AFAS en heb je al je cursus data daarin opgeslagen? Met een door Gladior zelf ontwikkelde koppeling kunnen wij je AFAS Cursus Feed ontsluiten en tonen op je website, inclusief een link naar het inschrijfformulier. Hiermee verhoog je de kans op cursisten en verloopt je bedrijfsvoering een stuk efficiënter.

Alle cursus data die in AFAS staan, worden door ons duidelijk gepresenteerd op je website. Het overzicht wordt – dankzij de koppeling- automatisch aangepast wanneer je in je AFAS Cursus Feed iets verandert. Geen dubbele administratieve taken meer voor jou! Bovendien worden inschrijvingen direct verwerkt en zijn alle gegevens altijd beschikbaar.

Wanneer je kiest voor een koppeling van je AFAS Cursus Feed, wordt de informatie uit de feed omgezet in een XML-formaat. Deze kan vervolgens worden geïntegreerd in je website. Met deze koppeling geniet je op je externe platform wel van de functionele voordelen van AFAS software.

Op basis van de bezettingsgraad en of het aantal inschrijvingen welke wij realtime uit Profit halen en de ervaringscijfers uit het verleden. Kunnen wij de online activatie activiteiten verhogen dus bij voorbeeld de biedingen in Ads verhogen of in de ideale situatie stopzetten als de opleiding vol is geboekt. Op basis van onze rapportage kunnen wij inzicht geven waar de inschrijvingen vandaan komen, op welke termen men zoekt. Natuurlijk kunnen wij dit ook complementeren met een concurrentie dashboard. Met informatie zoals prijsstelling van de concurrentie, welke zoektermen wordt de concurrentie goedgevonden, op welke termen zet men Ads in etc.

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!