Jouw AFAS-cursusoverzicht koppelen aan EDU-DEX!

EDU-DEX heeft de actuele gegevens van tienduizenden opleidingen en cursussen van honderden gerenommeerde aanbieders. Bedrijven, organisaties, overheden en opleidingsportalen maken gebruik van deze data. Ook kun je als opleider gegevens aanleveren voor het STAP-register. Wat is er mooier, efficiënter en met een optimaal bereik dat je de cursus content, opzet en onderhoud in AFAS en deze data 1-op-1 doorzet richting EDU-DEX;

  • Het niet meer 1-op-1 bijwerken van alle mogelijke portals, catalogi, platforms en Apps.
  • Nooit meer inschrijvingen krijgen voor startdata die zijn veranderd, voor verouderde of verkeerde prijzen. 
  • Niet steeds voor nieuwe klanten of platforms weer een extra koppeling of invoerprotocol moeten (laten) maken.

Combineer de kracht van AFAS-cursusmanagement en het bereik van EDU-DEX!

Dit vergemakkelijkt het werkproces en vergroot de efficiëntie in grote mate. Die inrichting en samenstelling van de koppeling wordt verbeterd op basis van de specifieke wensen van je onderneming. Door een naadloze aansluiting tussen de twee omgevingen wordt je bedrijfsvoering een stuk efficiënter en scheelt het enorm veel tijd om alle gegevens handmatig in te voeren. Gegevensuitwisseling vind namelijk vanaf het moment van koppelen automatisch plaats; dit bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt ook fouten vanwege handmatige invoerwerkzaamheden. We koppelen vanuit AFAS daarnaast ook 1-op-1 met Studytube en met Springest.

Wat Gladior voor jou kan betekenen

We genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!