Als HRM-medewerker ben je continu bezig met werkzaamheden als verlofregistratie, ziekteverzuim, projectregistraties en declaraties. Door het gebruik van AFAS HRM Dashboards kan dit proces aanzienlijk worden vereenvoudigd. Al je administratie wordt tot een minimum beperkt en geïntegreerd in één volledige HR-oplossing. Gladior zorgt voor overzichtelijke dashboards door middel van een grondige data analyse. Wij bepalen in overleg met jou de samenstelling van de data en bieden een aantrekkelijke vormgeving.

Waarom een HRM Dashboard?

AFAS HRM Dashboards gerealiseerd door Gladior zijn geschikt voor narrowcasting en kunnen bijvoorbeeld getoond worden in AFAS InSite, jouw eigen intranet. Data die wij kunnen verwerken in de dashboards zijn onder andere jubilea, verjaardagen, kilometerdeclaraties en ziekteverzuim. Het is echter ook mogelijk verkoopcijfers, projectregistraties en vele andere kpi’s toe te voegen.

Daarnaast kan de medewerker op een beperkt niveau haar eigen InSite startscherm vormgeven en kunnen we geanonimiseerd gebruikers data tonen, hoe surft men door het portaal met behulp van Microsoft Clarity, wanneer wordt wat bekeken. Ook een sollicitanten dashboard behoort tot de mogelijkheden.

Wat kunnen we nog meer voor je betekenen?

AFAS en Gladior bieden complete software die met AFAS HRM Dashboards geïntegreerd kunnen worden. Laat je door een van onze adviseurs voorlichten over Manager Self Service of Employee Self Service. Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd geworden? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!