AFAS – Lightspeed koppeling

Heb je een webwinkel bij Lightspeed en maak je gebruik van AFAS Profit? Bespaar tijd en geld met de AFAS – Lightspeed koppeling.

Door middel van een integratie van jouw Profit en Lightspeed shop wisselen deze systemen na de koppeling automatisch informatie uit. Zo worden wijzigingen in jouw voorraden en klantenbestand automatisch doorgevoerd. Dit vergemakkelijkt het werkproces en vergroot de efficiëntie in grote mate. Die inrichting en samenstelling van de koppeling wordt geoptimaliseerd op basis van de specifieke wensen van jouw onderneming.

Door een naadloze aansluiting tussen de twee omgevingen wordt jouw bedrijfsvoering een stuk efficiënter. Gegevensuitwisseling vind namelijk vanaf het moment van koppelen automatisch plaats; dit bespaard niet alleen tijd maar voorkomt ook fouten vanwege handmatige invoerwerkzaamheden.

De werking van de AFAS - Lightspeed koppeling

Afbeelding: De werking van de AFAS – Lightspeed koppeling gevisualiseerd in een handig overzicht.

Voordelen van de Lightspeed koppeling:

  • Vergroot de efficiëntie van jouw bedrijfsvoering;
  • De standaard koppeling staat al binnen een aantal dagen live;
  • Een in AFAS gespecialiseerde consulent richt de koppeling in op basis van jouw wensen;
  • Gladior is officieel AFAS web partner;
  • De koppeling wordt apart van jouw Lightspeed shop en AFAS Profit gehost, hierdoor functioneert deze ook wanneer één van deze systemen offline is;
  • Al sinds 1999 ontwikkeld Gladior innovatieve online concepten.
AFAS-Geregistreerde-Koppelingen

Afbeelding: Gladior is een geregistreerd koppelpartner van AFAS.

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!