Wat is Single Sign-On?

Met een Single Sign-On zorg je ervoor dat jouw klant, student, cursist of medewerker snel bij zijn gewenste gegevens kan komen.

Klantbeleving wordt steeds belangrijker naarmate er meer mogelijkheden zijn om data en functionaliteiten te delen. Vaak worden data en functionaliteiten via verschillende platformen aangeboden. De platformen staan daarbij niet altijd met elkaar in verbinding.

Met een Single Sign-On kun je ervoor zorgen dat de klantgegevens centraal geraadpleegd worden en je hierdoor vanuit een centraal punt kunt inloggen. Deze optimalisatieslag resulteert in meer efficiëntie en een betere klantbeleving.

Gladior heeft alle kennis in huis om jouw platformen te analyseren en de optimale situatie te schetsen met gebruik van SSO koppelingen.

AFAS OutSite – Webshop

Het voorbeeld die hiernaast staat toont een SSO koppeling waarbij de gebruiker op AFAS OutSite inlogt en vervolgens via de Gladior SSO koppeling ook kan inloggen op een Magento webshop.

Leeromgevingen

Bij leeromgevingen zien wij vaak dat meerdere platformen informatie bieden aan de student of cursist. De NAW en financiële gegevens worden vaak in AFAS bijgehouden, waarbij de leeromgeving zelf via bijvoorbeeld Brightspace wordt aangeboden. Bij Radboud Universiteit implementeerde Gladior een SSO tussen AFAS OutSite en deze toepassing.

Wat kan Gladior voor jou betekenen?

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!