AFAS koppelingen

Wil jij je AFAS Profit ontsluiten via jouw website of webshop koppelen, grote kans dat wij een passende koppeling kunnen aansluiten.

Maak je gebruik van AFAS Profit en heb je een CCV, Lightspeed of Magento webshop? Dan kan je deze met elkaar koppelen met de door Gladior ontwikkelde AFAS koppelingen.

Door het inrichten van een AFAS Profit koppeling voor jouw webshop verhoog je de efficiëntie van jouw bedrijfsvoering. Zo wordt bijvoorbeeld vanaf het moment dat de koppeling gerealiseerd is jouw voorraad automatisch aangepast in zowel AFAS Profit als in jouw webshop. Ook worden jouw verkooporders real time ingevoerd in Profit Logistics en worden nieuwe klanten automatisch aangemaakt in jouw Profit omgeving. Inrichting van een koppeling voor specifieke e-commerce aspecten kan daarnaast gerealiseerd worden door onze consultancy afdeling.

Staat jouw webshop platform hier niet tussen dan is het ook mogelijk om specifiek voor jouw platform een koppeling op te zetten. De investering hiervan zal na een inventarisatie gesprek met een van onze consultants kunnen worden afgegeven.

AFAS koppeling CCV Shop

Door een naadloze aansluiting tussen de twee omgevingen wordt jouw bedrijfsvoering een stuk efficiënter.

AFAS - Lightspeed koppeling

Sluit uw Lightspeed webshop en AFAS Profit naadloos op elkaar aan. Gladior kan u hier bij helpen!

AFAS - WooCommerce koppeling

Breng jouw webshop en verkooporders onder in één systeem.

AFAS - Magento koppeling

Gebruik je AFAS software of wil je deze gaan gebruiken in combinatie met jouw Magento webshop? Je kan deze systemen met elkaar koppelen door de door Gladior ontwikkelde: Magento, AFAS Profit koppeling.

AFAS vacature feed

Gebruik maken van de complete Profit functionaliteit en jouw eigen werkenbij webportal!

Betalen op OutSite

Betalingen via AFAS OutSite voor bestaande klanten.

Factuur betaal-link

Automatisch betaal-links opnemen in uw facturen.

AFAS - Mailchimp koppeling

Met een koppeling tussen AFAS profit en Mailchimp, is het mogelijk klanteninformatie rechtstreeks van AFAS naar Mailchimp te sturen.

Vraag meer informatie aan