Wat Bing ads kunnen doen voor jouw organisatie?

Bij zoekmachine adverteren denkt bijna iedereen aan Google. En Google is ook erg belangrijk. Met een marktaandeel van 91% is Google in Nederland nog veruit de grootste. Maar Bing is in opkomst. Elk kwartaal wordt het marktaandeel van Bing weer iets groter en bij landen om ons heen is het marktaandeel al een stuk groter.

Hoe komt dit?

  • Windows 10 was vrij succesvol en bij het aanschaffen van Windows 10 wordt standaard gebruikgemaakt van Bing als zoekmachine.
  • De browser van Microsoft is Edge en deze heeft Bing als standaard zoekmachine maar ook via de balk zoek je direct in Bing.
  • Spotlight op iOS apparaten heeft ook standaard Bing als zoekmachine.

Met Bing Advertising kan Gladior jou helpen om jouw online succes te vergroten. Het volume mag bij Google dan wat hoger liggen maar we zien dat Bing bezoekers gemiddeld langer op de site blijven, meer pagina’s bezoeken en meer bestellen. Een Bing bezoeker is dus zelfs waardevoller dan een Google bezoeker.

Met contacten binnen Bing, Bing gecertificeerde medewerkers en een overzichtelijke rapportage kunnen wij er voor zorgen dat jou met Bing een extra kanaal aanboort om jouw online succes te vergroten.

Diverse klanten zijn jou al voor gegaan die alleen met Google Ads adverteerden en nu ook succes boeken met Bing.

Wat Gladior voor jou kan betekenen?

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!