Hoe kan Gladior je helpen met Looker Studio

Bij Gladior heb je twee verschillende opties met betrekking op Looker Studio.

  • Unieke templates
  • Op maat gemaakte dashboards

Elke databron kan gekoppeld worden aan Looker Studio. Gladior heeft ook een aantal gecertificeerde Connectoren voor onder anderen AFAS Profit, Facebook en Linkedin waar wij gebruik van maken. Stel met Gladior belangrijke online doelen op (KPI’s) wij zullen het meetbaar maken.

Unieke templates

Mocht je niet goed weten waar te beginnen om data visueel te maken. Wij hebben zelf een template ontwikkeld waar verschillende tabellen & grafieken in staan die de data visueel maken. De template laat relevante data zien, waar je ook echt mee verder kan. Mocht het template niet aansluiten met wat je zoekt, dan hebben wij ook op maat gemaakte dashboards.

Op maat gemaakte dashboards

Met een op maat gemaakte dashboard kunnen wij samen om de tekentafel zitten. Aan de hand van de gestelde wensen & doelen kunnen wij een dashboard ontwerpen & bouwen. Er is natuurlijk algemene data die je wil zien, alleen deze gecombineerd met verschillende databronnen van jouw organisatie kan deze algemene data je een compleet beeld geven.

Looker Studio Connectors

Normaal gesproken kan je Looker Studio alleen gebruiken met programma’s van Google. Onze data experts hebben connectors ontwikkeld voor andere programma’s die te gebruiken zijn met Looker Studio.

Ben je zelf een expert? maar heb je geen toegang tot bepaalde bronnen in Looker Studio. Maak dan gebruik van onze connectors.