AFAS - Magento koppeling

Gebruik je AFAS software of wil je deze gaan gebruiken in combinatie met jouw Magento webshop? Je kan deze systemen met elkaar koppelen door de door Gladior ontwikkelde: Magento, AFAS Profit koppeling.

Magento, AFAS Profit koppeling

Heb je één Magento 1 of Magento 2 webshop? Een koppeling met AFAS software creëert diverse mogelijkheden, mogelijkheden die jouw webshop naar een hoger niveau tillen. AFAS is één ERP-systeem dat alle interne bedrijfsprocessen, waar mogelijk is kan automatiseren. Door het toevoegen van Gladior’s eigen AFAS velden, is website integratie met Magento 1 en Magento 2 webshops mogelijk. AFAS software neemt administratief werk uit handen, zodat er meer focus gelegd kan worden op de kerntaken van de organisatie. Naast de kostbare tijd die bespaart wordt, werkt het systeem erg gemakkelijk, nauwkeurig en snel.

Door AFAS Profit te koppelen met jouw Magento webshop, vinden er automatische synchronisaties plaats. Synchronisaties zorgen voor een goede communicatie tussen de twee systemen, door het overdragen van gegevens. Gladior heeft één standaard koppeling op basis van de best-practice AFAS inrichting. Daarnaast bepaal je zelf welke gegevens je extra wil synchroniseren en welke gegevens niet uitgewisseld dienen te worden. Met één koppeling tussen Magento en AFAS Profit, verlaag je de kans op fouten in de datastroom, door het centraal beheren van jouw gegevens. Dit bespaart ook nog eens tijd en geld!

Voordelen van een AFAS Profit koppeling met Magento

  • Verlaagd kosten, bespaard tijd en voorkomt fouten
  • Na het inrichten eenvoudig in gebruik
  • 1 database met alle gegevens (rapportages)
  • Voorraad synchronisatie (ook met een offline winkel)
  • Artikelen toevoegen en beheren vanuit AFAS
  • Automatische realtime orderverwerking vanuit Magento
  • Klantenregistratie verwerking vanuit Magento

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let's go on tour together!

Vraag meer informatie aan