MailChimp koppeling met AFAS Profit

Waarom een nieuwsbrief versturen met MailChimp?

Onderhouden van gericht nauw contact met je klant

Uit recent onderzoek is gebleken dat maar liefst 93% van de Nederlanders ingeschreven is op nieuwsbrieven. Nederlanders één tot zes keer per dag hun mail checken, en geeft 75%  aan wel eens iets te hebben gekocht naar aanleiding van een nieuwsbrief. Kortom, e-mail speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Dus waarom zou je dat als bedrijf niet inzetten? We betalen grof geld voor advertenties om klanten te bereiken. Door regelmatig een nieuwsbrief via MailChimp te versturen, maandelijks of zelfs wekelijks, kun je een vast bereik opbouwen waar je niet eens voor hoeft te betalen. 

Zorg dat je op de radar blijft van je klant

Communiceer gericht met je bestaande contacten, maak je boodschap relevant en toegesneden op de doelgroep. Door middel van het versturen van een MailChimp nieuwsbrief kun je de aandacht van de (potentiële) klant vasthouden maak je het onderscheid ten opzichte van je concurrentie

De werking van de AFAS - MailChimp koppeling

Afbeelding: De werking van de AFAS – MailChimp koppeling gevisualiseerd in een handig overzicht.

Hoe werkt een AFAS-MailChimp koppeling?

Met een koppeling tussen AFAS Profit en MailChimp, is het mogelijk klanteninformatie rechtstreeks van AFAS naar MailChimp te sturen. Een koppeling tussen de twee programma’s zorgt voor een snelle en nauwkeurige overdracht van gegevens. Jij bepaald zelf welke gegevens je wil synchroniseren tussen AFAS en MailChimp. Het wordt ook mogelijk om vanuit AFAS Profit, adreslijsten te wijzigen (aanvullen, stopzetten, toevoegen etc). Doordat de adreslijst vanuit jouw CRM systeem wordt samengesteld is deze altijd actueel en mis je nooit meer een belangrijk contactpersoon in jouw mailing. Deze automatisering bespaart je kostbare tijd. Wij van Gladior kunnen deze koppeling voor jou realiseren!

Voordelen van een AFAS Profit, MailChimp koppeling

  • Het bespaart kostbare tijd en voorkomt over-typefouten;
  • Wijzigingen (aanvullen, stopzetten, toevoegen etc.) worden automatisch gesynchroniseerd;
  • Adreslijsten altijd up-to-date;
  • In AFAS gecreëerde segmenten kunnen op mailings worden toegepast;
  • Door het creëren van segmenten, eenvoudig doelgericht marketing inzetten;
  • Gemakkelijk in gebruik;
AFAS-Geregistreerde-Koppelingen

Afbeelding: Gladior is een geregistreerd koppelpartner van AFAS.

MailChimp gecertificeerd partner

Afbeelding: Gladior is officieel partner van MailChimp.

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!