WordPress is een van de bekendste en het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Het is een open source CMS, wat betekent dat iedereen de broncode mag aanpassen en verspreiden. Mede hierdoor zijn er veel plugins en mogelijkheden beschikbaar. Een grote aantrekkingskracht voor veel ervaren webdevelopers.

Wij ontwikkelen met grote regelmaat WordPress websites op maat. Dankzij uitgebreide kennis en vele jaren ervaring zijn we in staat de meest fraaie en complexe websites te ontwerpen. Onze WordPress websites worden geheel in jouw eigen huisstijl worden opgeleverd. Ook kunnen we ze voorzien van een integratie met diverse AFAS opties. Te denken valt aan een koppeling met je vacature feed, je cursus feed of een compleet bestelportaal.

Het proces

Om te komen tot een goede WordPress website analyseren we eerst de data van je doelgroep. Vervolgens stellen we een data driven sitemap en een functioneel ontwerp of wireframe op. Na overeenstemming volgt het grafisch ontwerp (in je eigen huisstijl) en start de realisatie van de WordPress website. Nadat de website live gaat kunnen we hem optimaliseren door middel van dashboarding, personalisatie en digital marketing campagnes.