Gladior is een van de eerste bureaus die kennis heeft opgedaan op het gebied van AFAS bestelportalen. Daarnaast hebben we ruime ervaring met MagentoLightspeed en CCV Shop e-commerce concepten gekoppeld aan Afas Hierdoor beschikken we over veel kennis en ervaring en weten we exact hoe we jouw bestelportaal optimaal inrichten. Het bestelportaal kan gerealiseerd worden binnen AFAS OutSite en is beschikbaar vanaf AFAS Profit 15. Al je bedrijfsprocessen komen samen in één ERP-systeem. En dat is wel zo efficiënt!

Met een bestelportaal van AFAS zijn alle processen op elkaar afgestemd. Dit voorkomt het uitvoeren van onnodige handelingen en levert een aanzienlijke tijdswinst op. Omdat je als ondernemer business wilt genereren, is het zaak dat jouw AFAS bestelportaal niet alleen optimaal is ingericht. Een perfecte vormgeving is eveneens van groot belang voor hoog bestelgemak. Dit draagt natuurlijk bij aan een hogere conversie. Bij Gladior weten we precies hoe we waar jouw portaal aan moet voldoen om het beste resultaat te behalen. Voor referenties van gerealiseerde OutSite trajecten kijk rond bij onze cases.

Andere bestelportalen

Werk jij niet met AFAS OutSite, maar wil je wel een webshop van Gladior? Dat is mogelijk. Wij realiseren ook webshops op basis van Magento bestelportalen in andere platformen. Indien gewenst zorgen we daarbij voor een koppeling aan AFAS.

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!