Een nieuw digitaal platform om de klant beter te bedienen, slimmer te werken én met grafische vernieuwing

Diensten

  • Business consultancy
  • Design
  • Webdevelopment

Over VTC

  • VTC biedt opleidingen en trajecten op maat
  • Hét opleidingsinstituut voor doeltreffende en praktijkgerichte opleidingen in verticaal transport
  • Instructeurs van VTC zijn zelf ervaren machinisten. Geen theoriegerichte docenten, maar echte vakmensen

Het bieden van een doeltreffende en praktijkgerichte opleiding voor machinisten in het verticaal transport. Dat is de missie waarmee VTC in 2002 van start ging. Er was in de markt behoefte aan een opleider die op een adequate manier trainingen verzorgt. Dat werd duidelijk in de jaren die volgden. VTC groeide al snel uit tot marktleider.

 

Samenwerking met Forque

Waar Gladior ophoudt in AFAS, sluit Forque aan. Forque, partner van Gladior heeft VTC ondersteund bij het optimaliseren van AFAS Profit en het inrichten van het cursusmanagement.

VTC logo
Listen

Data analyse voor meer focus

VTC kwam bij ons met het volgende vraagstuk: hoe kunnen we cursusmanagement in AFAS optimaal benutten, waardoor we het zowel onze klant als onszelf gemakkelijker maken?

Uiteraard konden we VTC helpen bij het opzetten van een nieuwe (OutSite) website, maar we zouden onszelf niet zijn als we niet data driven reageerden. Dit was dé perfecte gelegenheid voor Gladior om ook de website van VTC in een nieuw jasje te steken. Forque heeft dit in AFAS Software geautomatiseerd aan de achterkant.”

VTC sfeer
Write

Een nieuwe website aan de hand van gedegen analyses

Met de uitkomsten van Hotjar en Analytics zijn we tot een nieuwe sitestructuur gekomen. Hierin hebben we prioriteit gegeven aan de meest bezochte items in combinatie met de belangrijkste opleidingen.

VTC website screenshot
Produce

Bouwen op basis van inzicht

Een data analyse levert ons veel op. Zo kwam in de analyse voor VTC opvallend  gebruikersgedrag aan het daglicht: het gebrek aan scrollen. Bezoekers willen in een oogopslag de juiste informatie vinden. Dit indiceert maar weer hoe belangrijk het is om goed na te denken over wat je boven de vouw wilt tonen. Geef hier zeker antwoord op de volgende vragen:

Plaats tevens een duidelijke call to action (CTA) boven de vouw. Als er toch iets onder de vouw te melden is, zorg er dan voor dat er een aantrekkelijke trigger met reden om te scrollen in beeld is.

 

 

VTC impressie
Perform

Laten zien wat je waard bent

Na een livegang houdt het werk niet op, maar begint het volgende vraagstuk: hoe gaan we onze diensten nu nóg beter in de markt zetten?

In het geval van VTC bestond fase twee uit het realiseren van koppelingen tussen AFAS en de diverse opleidingsportalen, zoals Springest en Studytube. Daarnaast richtten we ons op optimale feedmarketing. Dit houdt in dat de productdatabase volledig geautomatiseerd wordt doorgezet naar verschillende vergelijkingssites en marketplaces in de vorm van een datafeed.

 

Zelf ook geïnteresseerd naar wat Gladior je kan bieden in zowel digital marketing, webdevelopment als data solutions? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Als digital marketing bedrijf bouwen en koppelen we veel op AFAS Software, bij het uitwerken van nieuwe ideeën en nieuwe automatisering komen – als je de smaak éénmaal te pakken hebt – echter veel meer vragen naar voren. Voor deze vorm van procesoptimalisatie binnen AFAS, daar sluit Forque als partner bij Gladior aan.

 

Door samen te werken, brengen we het gehele proces in kaart:

 

Met de ondersteuning van Forque in de laatste twee vragen, weten we het hele proces neer te zetten.

 

 

#vanDatanaarDaadkracht

Blijven optimaliseren

We hebben diverse meetinstrumenten en rapportages voorhanden met de diverse platformen. Dit levert waardevolle inzichten op in het gebruik. Zo hebben we kunnen zien dat bepaalde onderdelen van het intranet niet optimaal gebruikt werden. Onze vervolgactie was het faciliteren van een extra training. Op deze manier blijven we de interactie met, maar ook tussen de platformen optimaliseren.

Van GET naar GROW