Waarom een OCI koppeling

Een B2B webshop met een Open Catalogue Interface (OCI) zorgt voor een unieke toegang tot je webshop. Klanten kunnen vanuit hun eigen ERP systeem verbinding maken met jouw webshop en zo gemakkelijker bestellen. Handig, want vaak moet er nog een goedkeuring komen van een andere afdeling of overkoepelende organisatie. Zijn alle betrokkenen van een organisatie akkoord, dan ontvang jij de complete, goedgekeurde bestelling en kun je deze direct uitleveren en in rekening brengen. Hierdoor besparen zowel je klant als jezelf energie, kosten en is er geen kans op fouten welke er wel zijn bij het handmatig plaatsen van een opdracht. Het proces loopt soepel en geautomatiseerd.

Voordelen OCI koppeling icm AFAS

Je kunt je klanten een klantspecifiek assortiment tonen met klant specifieke prijsafspraken. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om eea te integreren in een klantportaal met een Single Sign On (SSO) functie waarbij de medewerker van de klant organisatie zich maar eenmaal hoeft aan te melden met zijn credentials. Ons uitgangspunt is om een optimale en complete klantbeleving te bieden op basis van AFAS bedrijfssoftware.

Wat kan Gladior voor jou betekenen

We gaan graag met je de uitdaging aan om jouw klant optimaal te bedienen met onze kennis, ervaringen en standaard koppelingen. We hebben al meer dan 200+ koppelingen icm AFAS actief dus we hebben de ervaring!