Platforms

Het platform heeft de centrale rol tussen de Get en de Grow funnel. Het platform dient ten alle tijden relevante informatie te beiden en bij voorkeur ook te zorgen voor efficiëntie binnen de marketing processen.

Webshop, sollicitatie platform, intranet of corporate site? Het platform is de plek waar de bezoeker overtuigd moet worden van jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de zichtbare data zo efficiënt mogelijk te beheren is, vaak rechtstreeks vanuit jouw bedrijfssoftware. De informatie kan op basis van bezoekersgedrag of doelgroepanalyse gepersonaliseerd worden.

Met dashboard kan aangetoond worden wat het effect van het platform is in de gehele marketing funnel tot diep in uw bedrijfssoftware. De meest gebruikte platformen door Gladior staan hier genoemd.

AFAS Outsite

Bij Gladior hebben wij een enthousiast team van getalenteerde OutSite-professionals. Onze professionals zijn het beste in hun vak en hebben de mogelijkheid om de beste OutSite-oplossingen voor alle soorten bedrijven te bieden.

AFAS Insite

Met AFAS Insite kunnen alle medewerkers via één centrale plek geïnformeerd worden en iedereen kan Insite eenvoudig benaderen.

Webshops

Naast een fysieke winkel biedt een webwinkel de mogelijkheid gemakkelijk nieuwe klanten te werven. Dit kan flinke kostenbesparingen met zich mee brengen, die oplopen zodra processen geautomatiseerd worden. Via een webwinkel kan je 24 uur per dag open zijn en gemakkelijk veel producten aanbieden. Daarnaast kan je door gebruik te maken van statistieken waardevolle informatie van jouw bezoekers vergaren, bijvoorbeeld: Waar haken jouw bezoekers af in de bestelprocedure.

Vraag meer informatie aan