Automatisch betaal-links opnemen in uw facturen

Onderzoek heeft uitgewezen dat een digitale factuur sneller betaald wordt. Bovendien wordt het betaalproces enorm vergemakkelijkt met de opname van betaal-links in uw facturen. Jouw klanten kunnen door middel van deze link immers binnen een aantal klikken betalen in de bij hun vertrouwde en veilig iDeal omgeving. Hierdoor ontvang jij betalingen niet alleen sneller, maar ook veilig. De betaal-link kan bovendien eveneens bij het proces van herinnering en aanmaning opgenomen worden in de communicatie.

De voordelen van integratie betaal-links in jouw facturen zijn dat jouw facturen sneller worden betaald, de link automatisch wordt gegenereerd vanuit AFAS, deze methode snel en eenvoudig is voor jou en de klant en dat via iDeal betalen mogelijk is voor iedereen die over internet bankieren beschikt

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!