Visueel en tekstueel, compleet met voorbeelden en achtergrondinformatie. Soms bevat een portal zelfs tools waarmee medewerkers merkdragers zoals visitekaartjes, posters en advertenties eenvoudig zelf op kunnen maken. Via een geautomatiseerd goedkeuringsproces (workflow) kan je als merk- of communicatiemanager zien of alle uitingen volgens de richtlijnen en de merkwaarden goed uitdragen. Een goedwerkende brand portal functioneert ook als een community waar gebruikers van alles op het gebied van het merk delen, vragen stellen en elkaar inspireren.

Een brandportal is niet alleen voor werknemers, maar voor iedereen die te maken heeft met uw merk. Dit geldt ook voor wanneer het logo van jouw merk in deze social post wordt gebruikt. Er moet toegang zijn tot jouw brandbook, zodat niet de verkeerde kleur of typografie wordt gebruikt. Tevens kan je in deze brandportal de laatste versies van jouw online banners terug vinden. Gladior kan voor jou deze brandguide verzorgen.

 

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!