Met de integratie wordt alle informatie over de cursussen uitgewisseld met AFAS, in de huidige situatie zijn er statische beschrijvingen van de cursus die los staan van AFAS. Dit zorgt voor dubbel werk en meer kans op fouten. Met de integratie worden alle gegevens direct verwerkt in AFAS, denk hierbij aan facturatie of zelf gecreëerde korting vouchers.

Met de cursusmanagement integratie wordt de informatie over de actuele cursussen informatie uit AFAS aangeleverd in een XML-formaat, inclusief links naar het inschrijfformulier. Dit formulier wordt via de connector gelijk binnen AFAS verwerkt, op deze manier zijn alle gegevens altijd beschikbaar. Bijvoorbeeld wie er ingeschreven staan en wat de facturatiegegevens zijn zonder dit handmatig te verwerken in AFAS. Bekijk meer over dienst hier bij AFAS Cursus feed.

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!