AFAS InSite Ontwerp

Met een intranet kun jij jouw werknemers binden aan jouw organisatie. Dit wordt employer branding genoemd, oftewel interne marketing.

Design heeft invloed of het intranet gebruikt wordt, de eerste indruk is belangrijk. Het is niet alleen belangrijk dat je InSite er mooi uit ziet, maar ook dat het het uiteindelijke doel vervult. Jij wilt natuurlijk dat gebruikers snel hun weg vinden in deze werkomgeving, werknemers keren hier namelijk meestal meerdere keren per dag terug.

InSite wordt op basis van de functionaliteiten die wenselijk zijn in jouw organisatie vormgegeven, hier wordt gekeken naar kleur, afbeelding lettertype, etc. Heb jij al een duidelijke huisstijl, dan zorgen wij dat het design consistent blijft. Dit is niet alleen voor het imago van jouw bedrijf, maar ook voor de verbinding!

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!