De kracht van kunstmatige intelligentie die de wereld zal veranderen!

Artificial intelligence (AI), of kunstmatige intelligentie, is een revolutionaire technologie die onze manier van leven, werken en communiceren verandert. De impact ervan is mogelijk al merkbaar in je dagelijkse bezigheden, of het nu gaat om het zoeken op internet, het personaliseren van aanbevelingen op je favoriete streaming platform of het verbeteren van klantenserviceprocessen.

AI heeft de kracht om je bedrijf op verschillende manieren te veranderen. Door middel van kunstmatige intelligentie kunnen repetitieve taken geautomatiseerd worden, waardoor je als individu meer tijd en energie hebt voor andere taken. Je kunt er echter nog veel meer mee bereiken.

Gladior en AI: Ongekende kansen en innovatie

AI heeft zich in de afgelopen jaren snel ontwikkeld en heeft in verschillende sectoren een breed scala aan toepassingen gevonden. Dit biedt ongekende kansen en opent nieuwe deuren naar innovatie en vooruitgang. Als Gladior zijn we trots op de positieve aspecten van AI die bedrijven kunnen benutten. Eén van deze aspecten is het vermogen van AI om grote hoeveelheden gegevens te verwerken en waardevolle inzichten te genereren. AI kan worden gebruikt op verschillende manieren, maar de meeste toepassingen zijn gericht op het stimuleren van groei. Het helpt bedrijven om hun bedrijfsprestaties te verbeteren. AI biedt enkele voordelen voor bedrijven:

 • Het automatiseren van processen zal efficiëntie verhogen.
 • De snelheid of consistentie kan service verbeteren.
 • Inzichten kunnen worden gebruikt om beslissingen te onderbouwen.

Door middel van AI-gestuurde analyses kunnen bedrijven patronen, trends en verbanden identificeren die anders moeilijk te ontdekken zouden zijn. Dit geeft organisaties de mogelijkheid meer datagedreven beslissingen te nemen en strategieën te ontwikkelen op basis van nauwkeurige informatie.

De eerste grote stappen zijn gezet in het
gebruik van AI

Het zit in ons DNA: eerst doen, dan pas erover vertellen. Geen lege verhalen. In de afgelopen maanden hebben we diverse organisaties geholpen met het uitrollen van nieuwe innovaties met AI, op een laagdrempelige en veilige manier. We zien het enorme potentieel dat machine learning en AI-technologie bieden. AI levert bedrijven duidelijke voordelen op. We hebben diverse toepassingen ontwikkeld die bedrijven kunnen helpen bij het digitaliseren. Onze AI-oplossingen bieden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder:

 • Het automatiseren van het adverteren op cursussen en vacatures, waardoor bedrijven efficiënter en effectiever kunnen werven. 
 • Het uitvoeren van grotere en meer ingewikkelde zoekwoordonderzoeken om de online zichtbaarheid en vindbaarheid van bedrijven te vergroten. 
 • Het bepalen van relevante content om de gebruikerservaring te verbeteren en de juiste boodschap over te brengen. 
 • Het schrijven, verbeteren en verlengen van content met behulp van AI-algoritmen, wat resulteert in hoogwaardige en geoptimaliseerde teksten. 

 

 

 • Het vertalen van teksten met behoud van de context en stijl, dankzij geavanceerde taalverwerking technologieën. 
 • Het omzetten van audioberichten naar tekst door middel van spraakherkenningstechnologie, waardoor waardevolle transcripten worden gecreëerd. 
 • Het verrijken, aanpassen en uitbreiden van productinformatie om de klantbetrokkenheid te vergroten en de conversie te verbeteren. 
 • Het optimaliseren van afbeeldingen, bijvoorbeeld door het verbeteren van productfoto’s, om een aantrekkelijke en professionele uitstraling te creëren. 
 • Het ondersteunen bij HRM-vraagstukken, zoals het genereren van vacatureteksten met behulp van AI, waardoor bedrijven tijd en moeite besparen.

Dankzij AI kunnen we enorme hoeveelheden gegevens verwerken en analyseren op een manier die voor mensen onmogelijk zou zijn. Dit geeft bedrijven en organisaties de kans waardevolle inzichten te verkrijgen en trends te ontdekken. AI is de manier om bedrijven beter te laten werken, workflows te vereenvoudigen en de productiviteit te verhogen.

Gladior introduceert een revolutionaire AFAS InSite AI App

AI staat volop in de schijnwerpers vanwege de immense mogelijkheden die het ons in de toekomst gaat bieden. Hoewel die mogelijkheden enorm zijn, kunnen ze nog niet altijd direct (veilig) worden toegepast binnen bedrijfsprocessen. We hebben inmiddels vele concrete implementaties gerealiseerd die het werk van onze klanten slimmer en efficiënter maken.

Een van onze AI-oplossingen is een App voor AFAS Software InSite die ondersteuning biedt bij het genereren van content. Deze App kan helpen bij het creëren van content in verschillende processen, zoals:

 • Content voor het wervings- en selectieproces;
 • Content voor cursusbeheer;
 • Content voor artikelinformatie.

De App gebruikt voorinformatie uit AFAS en geeft binnen de standaard InSite invoervelden de mogelijkheid unieke teksten te genereren.

Ja, de AI-oplossingen van Gladior zijn ontwikkeld met oog voor veiligheid en betrouwbaarheid. We zorgen ervoor dat de gegevens van onze klanten op een veilige manier worden verwerkt en dat onze AI-toepassingen voldoen aan de geldende privacy- en beveiligingsnormen.

We staan klaar om je te helpen ontdekken wat AI kan betekenen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op en vraag meer informatie aan. Onze experts kunnen jouw specifieke behoeften en uitdagingen bespreken en op maat gemaakte oplossingen voorstellen die perfect aansluiten bij jouw organisatie.

AI kan repetitieve taken automatiseren, waardoor medewerkers meer tijd en energie kunnen besteden aan taken die waarde toevoegen aan de organisatie. Dit leidt tot verbeterde efficiëntie, aangezien AI sneller en consistenter taken kan uitvoeren dan mensen.

Wat kan AI betekenen voor jouw organisatie? Ontdek het nu!

Wij zijn een toonaangevend Data Driven Digital Marketing Agency en het is onze passie om organisaties te helpen hun potentieel te benutten door middel van AI. Met onze jarenlange expertise en diepgaande kennis van data, zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van elke organisatie. 

AI is een essentieel onderdeel van bijna elke bedrijfsstrategie. De AI-technologie kan worden gebruikt voor verschillende zakelijke toepassingen voor bedrijven in allerlei sectoren. Wij kunnen je helpen je bedrijfsprocessen te verbeteren. AI kan repetitieve taken automatiseren, waardoor jouw medewerkers meer tijd en energie kunnen steken in taken die waarde toevoegen aan de organisatie.