Data, tijd én mensen winnen

Data, tijd én mensen winnen

Klant:

Diensten:

Weggestopte vacatures

Al sinds 2019 werken Stulz en Gladior samen op het gebied van online marketing. En dat bevalt goed. Zo goed zelfs dat Gladior graag meedenkt op welke vlakken Stulz nog meer een slag kan slaan. Daar had Stulz-marketingmanager Sebastiaan Brouwer nog wel een suggestie voor: “De vraag kwam eigenlijk van onze administratie-afdeling, die ook een stukje hr doet. Zij zagen wel wat in een geautomatiseerd sollicitatie- en onboardingproces en wisten dat dat in AFAS mogelijk was.”

Als het op AFAS aankomt, weet Gladior er wel raad mee. Ze gingen meteen aan de slag, vertelt consultant Tamara Lips: “Tot dan toe stonden de vacatures ergens weggestopt op de corporate site. Dat heeft behoorlijk wat nadelen, alleen al dat je niet goed kunt meten hoeveel mensen daadwerkelijk op je vacatures klikken en dus wellicht interesse hebben. We hebben gekeken hoe het proces liep en waar er ruimte was voor verbetering. Een aparte werkenbij-site was een goede oplossing.”

Gladior denkt altijd met ons mee: hier liggen nog kansen, dit zijn de uitdagingen, dit zijn mogelijke oplossingen. Het is echt een partnerschap: hoe kunnen we Stulz samen verbeteren?

- Sebastiaan Brouwer, marketingmanager

Gerelateerde cases

Webshop + Klantportaal featured img
Marketing masterclass op maat featured img
Een overzichtelijk, intuïtief en aantrekkelijk intranet featured img

Een overzichtelijk, intuïtief en aantrekkelijk intranet

Lees meer >
Kennis hebben, kennis delen featured img